"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pluusi ja Pääsky asuvat nyt samalla tallilla :)

Pluusi tosiaan muutti kuun puolessa välissä Inkalle ja on hyvin kotiutunut. Pääsky ja Pluusi tarhaavat yhdessä, koska Pluusi-parka joutui takaa-ajetun asemaan muissa kokeiluissa :( Olen ratsastanut ja ajanut Pluusilla jonkin verran ja Eija-vuokraaja on käynyt 2krt/vko. Pluusin jalka on ollut hyvä!! Käytiin jo tyttöjen kanssa Teivossakin kertaalleen kaksin ajamassa Juhan kanssa.

Pääskyllä olisi ollut näyttely eilen, mutta jouduin vetämään sen pois outojen karvanlähtöjen vuoksi. Siitä on lähtenyt karvatolloja ja sillä on rupia siellä täällä. Oireet alkoivat pian sen jälkeen kun muutettiin Inkalle. Välillä oli rauhallisempaa ja sitten taas. Tosin loimetkin ovat repaleina...eli katseet kääntyvät tarhakaveriin, Papuun...Tää oliskin helpoimmalla ratkaistu, jos tosiaan kysymys olisi tarhakaverin repimisistä. Toivottavasti! Huomenna tulee Lampisen Kimmo katsomaan ja toivotaan ettei oo mitään sientä tms.

Pääsky on lenkkeillyt noin kolmisen kertaa viikossa ja syyslomalla hiukan enemmänkin. Se käy kuumana ja on kiva muuten, mutta edelleen yrittää lähteä laukkaamaan...siis lujaa! Lisäksi olen kotilenkeillä huomannut sen juoksevan aivan pää vinossa vasemmalle. Nyt täytyy äkkiä keksiä joku keino saada se suoraksi ennen kuin se oikeasti vinoutuu... :( Suoralla tiellä se on suora, mutta puolustusvoimien lenkki on niin mutkainen, että se ravaa siinä ihan linkussa...Aina kun joutuu ottamaan kiinni ja pitelemään, niin se on ihan pää linkussa vasuriin. Onneksi se menee kohta Sarkolaan, niin voi sit Sepolta kysellä neuvoa tähänkin. Päätanko joo, mutta mites sitten kun täytyisi saada kuitenkin ottaa kiinni, kun se yrittää ryöstää....mihis mie sit sen käännän?! Oikealla ohjalla jos koittaa jarruttaa, niin sitten mennään kirjaimellisesti metsään...eli ei sekään auta. Mutta suoralla tiellä menee hyvin. Ravi alkaa olla ihan vauhdikasta ja menohaluja on vaikka muille jakaa :)

Viikottain ajetaan nyt kaverin kanssa. Joko Pluusin tai sitten Inkan hevosten kanssa.



Lohikäärme ;)

Perhelenkki


1 kommentti:

  1. Jos se on sellaista tasaista pikkurupea pitkin ihoa karvatuppien juuressa, niin siihen auttaa pesu Malasebilla. On jonkin tapaista sientä, joka vaan leviää hoitamatta. Emmillä on ollut kaksi kertaa, tullut varmaan klinikalta tai Teivosta. Lähtee onneksi muutamalla huolellisella pesulla.

    VastaaPoista