"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Pääsky reenaa vikaa viikkoa Teivossa

Käytin varsan klinikalla varmuuden vuoksi. Otettiin terveystarkastus eli kaik verikokeet ja taivutettiin etujalat sekä polvista että vuohisista. Ei sieltä oikeastaan mitään löytynyt. Oikean etusen vuohinen reagoi 0,5 astetta ja senkin epäiltiin johtuvan luuliian aiheuttamasta aristuksesta. Molemmissa etusissa on siis luuliika säären päällä. Vasen ei arista, mutta oikea aristaa puristettaessa. Sain ohjeeksi hieroa siihen DSMO+kortison-liuosta kuuriluontoisena. Jos ei auta, se jäädytetään pois. Vuohisniveliä voi bliistrata vähän niinku ennaltaehkäisevästi. Ostin Speedwayta ja bliistraus-harjan. Yllätys yllätys, Pee ei ollut kovin tyytyväinen kumpaankaan hoitotoimenpiteeseen...

Viime viikolla ihmettelin, kun P oli niin löysä parissa ajossa. Syykin sitten selvisi. Sunnuntaina sillä oli nyrkin kokoiset imusolmukkeet kaulassa. Laskivat päivässä. Keskiviikkona ajoin 2.30 hölkkää ja torstaina ajettiin Matin kanssa hiitti. Lotta meni huonoa ravia, joten mentiin hiljaa. Pääsky meni hyvin. Ei laskenut Lottaa ohi ;)

Tänään lauantaina ratsastin vajaat 7km radalla. Pääsky toimi tosi hyvin ja oli reipas ja iloinen. Hackamorella taas mentiin, koska suupieli vaihteeksi aukesi torstaina... :( Olipas mukavaa ja Juha otti meistä kuviakin etusuoralta. Huomenna olis tiedossa kärryhiitti, maanantaina kevyt palautus, keskiviikkona ratsastusta ja torstaina hiitti, minkä jalkeen lähdetään suoraan kotiin Mahnalaan. Pääsky saa pienen loman kärryttelystä ja me aletaan tehdä juttuja maasta käsin.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti