"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ekat peltolaukat Pluusin kanssa :)

Ihan huippukiva reissu Kirsin ja Mariannan kanssa Ihamuotilan pellolla. Päästeltiin oikein kunnolla. Pluusi pysyi yllättävän hyvin menossa mukana, vaikka eihän se lähtönopeuksiltaan ja töpöjaloillaan ihan arabille ja lämppärille pärjääkään. Kova kisavietti sillä on, kun se puristaa heti, jos kaveri on vieressä. Ylimääräinen vaihde löytyi kerta toisensa jälkeen, vaikka ajattelin sen jo väsähtävän. Kyllä sai aika kovaa kiinnikin ottaa, vaikka oli olympiat suussa, hih! Simon ravia mie taas ihailin. Sillä on kyllä komea askel. Se oikein korostui tuolla pellolla. Laatulämppäri tosiaan!!!

Mentiin aika monta kiekkaa pellolla, joten karvainen suomenhevonen oli tullessa ihan läpimärkä. Yritin epätoivoisesti kuivattaa sitä Woodyn fleecella, mutta eihän tommonen nyt tunnissa kuivu. Villaloimi selkään ja päälle Woodyn kaulakappaleellinen ulkoloimi ja boksiin. Se kun asuu vielä ulkokarsinassa! Mutta onhan se tietty tuulensuojassa eri tavalla kuin ulkosalla.

Superhauska reissu ja kyllä mää kovasti siitä tammasta tykkään. Se kun on kauhean säpäkkä ja topakka suokiksi :) Hyvä kuntokin sillä on. Piti vielä kotimatkalla töpsötellä ravia, kun ei millään halunnut kävellä :) Kiitos seurasta Mariannalle ja Kirsille :)

Nyt olis kyllä pitänyt olla kuvaaja!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti