"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

perjantai 7. joulukuuta 2012

Talvipuuhastelua...

Viime viikolla kävin Pluusin kanssa maneesilla ja hypättiin esteitä toista kertaa. Pluusi on ihan huippu. Ei kyttää, ei stressaa ja hyppää kaiken kyselemättä! Ei se paljoa osaa, mutta laukat meni jo molempiin suuntiin, jee! Laukka pitää "nostaa" kiitoravista, mutta kun se on noussut, sitä voi hidastaa tosi paljon ilman, että se tiputtaa raville. Hypättiin pieniä pystyjä ja ristikoita, jotka Mika ystävällisesti rakensi :) Välillä tultiin esteelle aika huonostikin, kun en ehtinyt kääntää, mutta aina meni yli, vaikka ristikon korkeimmasta kohdasta. Pluusi on tosi reipas ja sopivan säpäkkä. Ei kuitenkaan yhtään semmonen hermostuvainen kuin Woody. Pluusi muutti mun käsitykseni suokeista. KIITOS sille siitä ja nyt mulle tulee suomenhevonen.

Siitä puheen ollen, käytiin katsomassa pötkylää Itsenäisyyspäivänä. Se on kyllä sulkku. Se juoksi ja villitteli ja hikosi ihan hulluna. Sit se loimitettiin niin kuin isot hepat ja olin aika ymmälläni, kun se siis piti loimea ihan kuin isot hepat. Talutin sitä pihassa ja voi hyvänen aika miten paljon voimaa on noin pienessä hevosessa...se kun ei osaa vielä kulkea vaan kiskoo minne sattuu. Tätillä oli siinä pitelemistä, huh! Nyt sovittiin, että Pääsky tulee tammikuun alussa Teivon kautta uuteen kotiin, jos Teivossa kaikki näyttää hyvältä. I-HA-NAA!!!

Tänään käytiin Juhan kanssa reilun tunnin hölkkämaasto Pluusilla ja Ansolla. Pluusi oli tosi virtaisa, eikä olis millään malttanut kävellä ja torspoili mukavasti. Mulle tuli siis hyvinkin kotoisa olo sen selässä. Hetken ajattelin, että onkohan Woodyn sielu siirtynyt pieneen ruskeaan suomentammaan?! :) Tosi kiva reissu ja ihanaa mennä Juhan kanssa. Tää on meidän mukavaa kahdenkeskistä aikaa :)

Tässä ollaan Pluusin kanssa kesällä 2010, kun sillä oli vasta pari kertaa ratsastettu. Mulla on taas nää perinteiset "kesähousut" eli juoksutrikoot :) Toivottavasti saadaan Pluuserista pian uusia talvikuvia!

Ja kukas se siellä taustalla näkyykään, hih!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti