"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

lauantai 13. lokakuuta 2012

Ekohepon vesimatolla Teivossa :)

Nyt kun nivelet prakaa ja täten myös selkä vähäisen liikunnan vuoksi, varasin Woodylle ajan vesimatolle Teivon Ekohepoon. Siinä kun selkälihakset joutuvat kunnolla töihin. Woodya jännitti kotona, kun pakkailin. Kai se oli taas kisoihin menossa ;) Kun avasin kopin sivuoven Teivossa, jo alkoi löysät valua pitkin hepan kinttuja, kun tajusi missä ollaan. Ei siis kovin hyviä muistoja radalta. Päästiin heti sisälle ja Jyrki tutki Woodya ennen matolle menoa. Woodya pelotti "vesikoppi" tosi paljon ja oli harmi, kun en itse voinut mennä edeltä. Se kun tulee mun perässäni ihan minne vaan. Piti vaan yrittää hiisata sitä sinne siitä sivusta. Hiukan pepulle naputtelin, ni menihän se sisälle...sillai hiipien ja ryömimällä, reppana. Aluksi oli vähän ihmeissään, mutta tottui äkkiä.

Aluksi W käveli matolla sillai vinottain, vasemmalle asettuneena. Kun vettä tuli tarpeeksi, heppa suoristui eikä ollut enää toispuoleinen. Vettä tuli kaikkiaan noin 70-80 senttiä eli aika hyvin sai polle kahlata. 20 minuuttia se sitten tarpoi siinä matolla, minkä jälkeen testattiin selkälihaksia uudestaan. Olipahan vetristyneet hienosti, molemmilta puolilta. Matto siis teki tehtävänsä :)

Kun kerran Teivossa oltiin, päätin hyödyntää huikeat pesutilat ja pesin ponin shampoolla läpikotaisin. Kyl maar se tykkäsi ja nautti. Hyvät kuivaukset, kunnon paketointi loimiin ja kotiin. Olipahan hauska ja erilainen reissu!!!


"SIIS APUA, TÄÄ ON TÄÄ PAIKKA!!!!!"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti