"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

torstai 18. lokakuuta 2012

Perhemaasto Juhan kanssa :)

Pitkästä aikaa päästiin Juhan kanssa yhdessä maastoilemaan. Tällä kertaa ihan uudella kokoonpanolla eli Juhalla Woody ja mulla Pluusi. En oo aiemmin uskaltanut antaa Woodya Juhalle, kun se nyt on sellanen ku on...siis Woody :) Nyt kun toinenkin on reipas, ni pystyin menemään Pluusin kanssa edellä, ilman että W hermostuu hevon kuuseen toisen hitaudesta. Tehtiin Uimarannan lenkki ja oli kivaa, vaikka satoi. Juha meni välillä edelläkin, kun W ravaa rennommin ja paremmin edessä. Hyvin se kyllä perässäkin tuli ja kuolasi Pluusin hännän. Hepat oli toissa kesänä yhdessä laitumella, joten ovat toisilleen tutut kummiskin. Pluusia ei yhtään haitannut, että W tuli lähelle.

Käveltiin aika paljon ja hölkkäiltiin pätkiä. Ensi viikolla Woodya saa alkaa liikuttaa normaalisti eli sitten voidaan tehdä vähän reippaampia lenkkejä. Olen tosi ylpeä Juhasta, koska se on niin reipas ja rohkea. Tää hevosharrastus vaatii kuitenkin aika paljon rohkeutta ja asioihin tarttumista. Hissutella ei voi, jos meinaa harrastaa. Meillä on sunnuntaina 1-vuotis hääpäivä ja oli kivaa kun päästiin nyt yhdessä maastoon.

Pluusi toimi vetohevosena erinomaisesti, vaikka vähän välillä katteleekin juttuja. Jalkakäytävällä pelkäsi liikennettä, mutta reaktiot on melko samat kuin Woodylla, joten tuttua kauraa mulle! Reiluna tyttönä laitoin Pluusille Olympia-kuolaimen ja Juhalle kolmipalan, hih ;) Woody siis yleensä maastoilee Olympialla, mutta olen virittänyt sen suitset nyt Pluusille, jonka jarruista ei vielä ole varmuutta.

Otin pari onnetonta kuvaa kännykällä, joka ei ilmi selvästi tykännyt sateesta ja hämärästä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti