"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

lauantai 19. tammikuuta 2013

Monipuolinen talvipäivä :)

Olipas ihan huippu päivä eilen. Ensin otettiin Pääsky käsittelyyn Juhan kanssa. Harjattiin ja nostelin koivet. Poni nosti mulle yhden jalan itse ennen kuin ehdin edes koskea, hih! On se nopea oppimaan :) Sitten sovitettiin uudet silat ja otettiin vanhoista rönöistä lyhyempi mahavyö. Täydellistä! Täytynee siis ostaa Askolta pelkkä se kuminen mahavyö väliaikaiseksi vyöksi.

Sitten lähdettiin kävelylenkille metsään. Juho treenasi radalla, joten ei viitsitty häiritä. Metsä olikin superhyvä idea. Aivan ihanat maisemat ja ihan hiljaista :) Tehtiin noin puolen tunnin lenkki ja kaikki meni tosi hyvin. Pääsky on niin järkipeli kuin olla voi. Takas päin se vähän yritti kiskoa ja teputella, mutta niittasin sen yritykset välittömästi laittamalla riimunnarun turvan ympäri. Tepsi! Kohta sain päästää narun pois ja varsa käveli löysällä narulla mun vieressä :) Otin pieniä pätkiä raviakin, mutta paljoa ei uskalla, kun keli niin hurjan liukas ja toinen lompsuttelee ilman kenkiä.


Tää on niin hauska, kun ollaan eri suuntiin :)



Yritän saada muulia ravaamaan!

Ja tässä onnistuin, hehe!




Pääsky lähtee aina tulemaan ihmistä kohti, kun joku on aidan vieressä. Muut vaan syö!



Sitten ratsastin Tähdellä. Oltiin sovittu, että hyppään pieniä esteitä, jos vaan rata on vapaa. Laitoin Tähtöselle olympian suuhun ja olihan se paljon parempi, vaikka vastusteli tietysti. Tähti meni paremmin kuin viime kerralla ja hyppäsi kivasti. Oli hauskaa.







Reippaana tyttönä päräytin vielä Sepon tallille ja tein Pluusin kanssa reippaan ja railakkaan tunnin maaston Veittijärvellä. Oli tosi hauskaa ja sai päästellä oikein tosissaan :)

Tätä päivää en uskonut näkeväni: Ensin hoidan oman hevoseni, sitten ratsastan kaksi muuta. No juu, se ei ollu se juttu, vaan että ne kaikki kolme hevosta ovat SUOMENHEVOSIA! Siis whaaaaat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti