"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

torstai 25. heinäkuuta 2013

"Taivas varjele, Torkkeli tulee" Vai miten se nyt meni?! :)

Tää otsikko oli siis kuulemma sloganina Teivossa tiistaina. Huippu! Osaan arvostaa!!! Kaikki onnistui hyvin. Hevonen oli hyvä. Se meni ravia koko matkan...WHAAAAAT???? Ja teki uuden hienon ennätyksen...WHAAAAT???? Ja mie olin rattailla...WHAAAAT???? Okei, eli vanha tasoitusennätyshän oli se 1.33,1, joka tuli viime lauantaina ja nyt sen ajaksi tuli 1.32,2 eli melkein sekunti pois. Aikasmoista. Enkä ollut viimeinen, taaskaan! 60m takamatka on pitkä. Ei sieltä tulla ohi, jos ei heppa oo selkeästi muita parempi ja Pluusi oli tässä porukassa hyvin tasaväkinen, joten takamatka on liian pitkä kurottavaksi kärkiporukoihin. Kiinni me saatiin ihan hyvin, mutta kärki oli kaukana. Tai siltä se ainakin tuntui. Loppusuoralla ohitettiin yks kopukka ja Pluusi itse asiassa tuntui siltä, että sillä olisi ollut jaksamista vielä yhdelle kiekalle :) Sijoitus ei ollut hyvä. Sija 11/14, mutta jos heppa menee ravia koko matkan ja juoksee lujempaa kuin koskaan aiemmin, niin hei haloo! Mitä muuta voin olla kuin ylpeä meistä molemmista?! En siis pilannut hevosen juoksua, jes!!!!

Jännitti ihan pirusti ennen esittelyä. Sitten se helpotti. Ekassa voltissa otin liian lyhyen laajennuksen, kun katoin edellisen voltin johtavaa valjakkoa. Noh, tietty mun tuurilla sillä oli ajoitus pielessä, mikä tarkoittaa, että minunkin ajoitukseni meni pipariksi. Saatiin sitten molemmat sakko lähdön uusinnan aiheuttamisesta. Kanssakilpailijat olivat ihan huippuja! Kommentit olivat sarjassamme: " Kierrätkö tyttö vähän pidemmältä sen viimisen kiekan" ja tää tuli siis erittäin isällisellä ja ystävällisellä äänellä. Hih! Muutenkin kehuivat ja olivat todella mukavia, nää äijät siis! Herrasmieslajiko :)

En uskaltanut tehdä mitään koko lähdön aikana, toivoin vaan että se ravaa. Kädet ja jalat olivat hiljaa paikallaan ja hengitin hiljaa, etten häiritse hevosen juoksua...Ai miten niin Pluusi on herkkä??? Laukka on niiiiiiin herkässä, ettei rattailla uskalla liikahtaakaan, huh! Mutta poni ponteva toimi hyvin ja mulle tuli sellainen olo, että Pluusi halusi tehdä mun puolesta hyvin niin kuin kaiken muunkin mitä yhdessä tehdään. Tiedä häntä...Mie kyl huutelin sille startin aikana kaikenlaista...siis samalla tavalla kuin selässä istuessanikin. Heh :)

Ihan huippua kun oli niin paljon Ässiä kannustamassa. Iiiiiso porukka pönötti radan varressa. Kiitos kaikille!!!! Ja Mikalle ja Juhalle kiitos hienoista kuvista taas kerran :) :) :)

Esittelyyn...

Ns. kilpailuvauhtinen esittely


Voltti, 60m takamatkalta



Tässä päästiin onnistuneesti matkaan



Loppusuoraa korvat luimussa, jaksaa jaksaa :)


On nää ravurit kropaltaan hienoja urheilijoita :)

Tää on paras! Kiitos Mika :)


Ja lopussa ohi, jeeeee!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti