"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Uintia, peltorallia, vääntöä ja maastoilua :)

Nyt ollaan uitu Pluusin kanssa kaksi kertaa niin, että ihan oikeasti ollaan syvällä ja uidaan! Vien sen taluttamalla syvälle, kiipeän selkään ja sitten tullaan rantaan hurjaa vauhtia vettä kyntäen. Tää oli Woodyn taktiikka ja näköjään Pluusinkin :) Pirun hauskaa hommaa!!! Toisella kertaa seurana olivat Ilona Veksillä ja toisella kertaa Saima Norpan kanssa. Norppa vetäs pötkölleen rantaveteen, mutta onneksi Saima pysyi kyydissä ja sai sen ylös ennen kuin se ehti ihan kyljelleen :)

Tiistaina menin kentällä ilman satulaa ja taivuttelin Pluusia...pitkästä aikaa. Se oli alkuun tosi tönkkö, mutta antoi ihan kivasti periksi kumpaankin kierrokseen. Opeteltiin laukannosto käynnistä, kun sitä ei olla vielä tehty. Ekoilla kerroilla ihmetteli, mutta tajusi idean tosi nopeasti. Vasen kierros vei enemmän aikaa kuin oikea, mutta molemmat suunnat oli opittu about vartissa...ihan uskomatonta!!! En vieläkään meinaa tajuta, että asiat menevät perille tuohon tapaan, kun Woodyn kanssa kaikki oli niin vaikeaa hermostumisen ja kuumumisen takia. Pluusi pystyy ja ottaa tosi hyvin oppeja vastaan. Sit se oli taas ihan fiilareissa kehuista. Se on kyllä ihana. Vino ku mikä se on edelleen ja kulkee laukassa lapa edellä, mutta ei niin pahasti kuin ennen ja vauhti on tippunut puoleen. Tiistain ratsista jäi tosi hyvä fiilis.

Keskiviikkona oltiin Saiman kanssa pellolla laukkailemassa (Norppa ravasi hurjaa vauhtia suurimman osan) ja oli tosi kivaa. Mentiin noin 100 metrin vetoja about täysillä ja sit aina käveltiin/hölkättiin mäki alas. Olin taas ilman satulaa. Melkein tunti humputeltiin pellolla ja sen jälkeen lähdettiin Kuuselaan uimaan. Sain Juhan ottamaan muutaman kuvan, kun uintireissuista yleensä tulee hassuja kuvia ;) Niin nytkin...





Selkäännousu

Se vähän lähti enkä ihan ehtinyt vielä paikoilleni, hih!


Norppa meinaa piehtaroida

Mama tarkkailee tilannetta



Perjantaina piti mennä kärryhiitille Teivoon, mutta rata on suljettu koko viikonlopun jonkun koira-agilityn takia, joten päätinkin lähteä yömaastolle, kesän ensimmäiselle! Lähdin tallilta 0.45 ja tulin takaisin 04.00 eli aika hyvä lenkki tehtiin. Mentiin ihan vieraille teille ja melkein Pinsiön Taimitarhalle asti. Matkaa kertyi 31 km ja keskivauhti oli vain 9,5km/h, koska nythän oli tarkoitus naatiskella yön hiljaisuudesta ja mennä hissukseen. Juotin Pluusin ja itseni hyvin ennen lähtöä. Ihanan viileä yö ja todellakin saatiin olla Pluusin kanssa ihan rauhassa. Asfalttipätkät ja kovat pohjat rajoittivat vauhtia, mutta saatiin Mäkelä-Haavistontiellä kyllä mukava 4 kilsan laukkapätkäkin. Pluusi oli hiukan ihmeissään tästä kummallisesta yöllisestä retkestä, mutta oli silti yllättävän rauhallinen. Täytynee ottaa seuraavaksi Juha huoltamaan ja jatkaa kohti Rokkakoskea ja vanhoja, tuttuja maisemia. Tuolta saa helposti mittariin sen mittaisen lenkin kuin haluaa. Tiet ei lopu Pinsiössä ja Hämeenkyrössä kesken. Olipas hauska ensimmäinen yöretki Pluusin kanssa. Tästä se lähtee! Norppa oli vähän kummissaan, kun kaveri lähti retkelle keskellä yötä ja viritin portille kolmannen piuhan varmuuden vuoksi, kun siihen malliin lankoihin nojaili.

Uuden puhelimen kamerassa ei oo kehumista, mutta yksi otos paluumatkalta sentään MELKEIN onnistui.

Kesäyö Kuuselassa

Lauantaina Hannan ja Bonnyn kanssa maastoon/uimaan ja sit Pluusi saakin pitää hiukan kesälomaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti