"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

lauantai 20. syyskuuta 2014

Pääskyn selässä ja muuta mukavaa :)

Enhän mie malttanut tämän kauemmin odottaa sitä selkään kiipeämistä, hih ;) Viikko sitten siis kapusin varsan selkään, kun se seisoi käytävällä ketjuissa. Ekaks laitoin sille selkään jonkun Inkan vanhan koulupenkin, mutta se ei käynyt ollenkaan, joten könysin sitten ilman penkkiä vielä uudestaan. Pääsky teki perinteiset eli syöksähti eteenpäin painon alta ja sen jälkeen seisoi hiiskumatta paikallaan. Roikuin ensin jalustimesta mahallaan satulassa ja sit kiipesin jakkaralta paljaaseen selkään. Hienosti meni siis kaikki!!! Se on niin fiksu :)

Inka osti shettiksen, jonka nimi on Minttu. Nyt pääsee Mamakin harrastamaan :)










Pääsky on nyt laitumen jälkeen ollut valjaissa 5-6 kertaa eli hissukseen on aloitettu työnteko. Teivossa ollaan käyty pari kertaa ja muuten ajettu Inkalla metsässä. Pääsky on muuttunut tosi paljon tuossa ajohomassa. Ei tartte varsaa käskeä, ei! Menee omalla moottorilla ja vähän liiankin innokkaasti. Se laukka tuppaa olemaan herkässä, kun intoa olis, mutta vauhtia ei vielä niinkään ;) Yhdellä mettälenkillä tuntui kyllä hienolta, kun se ravasi reippaasti edellä eikä edes hakenut laukkaa. Raviradalla se on vähän hermostunut eikä ravaa niin rennosti. Ja kallistukset on tosi vaikeat.

Ollaan irtohypytetty ja irtojuoksutettu kentällä Pääskyä ja Kimallusta. Ne menevät peräkanaa kuin viitapirut. Kimallus on hyvä juoksukaveri, kun on niin meneväinen tapaus!

Pluusi muuttaa marraskuun alussa myös Inkalle, niin loppuu tää mun iänikuinen kahden tallin tuska! Se menee pihattoon issikan ja shettis-Mintun kanssa :) Myös ajomaastot paranevat selkeästi. Muuten mulla kyllä onkin sitten haikea mieli lähteä sepolta, kun johan tässä on melkein 7 vuotta siinä tallissa oltu :( Mutta tuleehan siellä käytyä nyt kun Terhikin vuokraa sitä Simoa...

Pluusin jalka on edelleen hassu ja turvottelee sekä lämpöilee. Ensi viikolla vien sen klinikalle kontrolliin...TAAS!!! Katsotaan nyt, mikä on tuomio. Huilailkoon sitten siellä Inkan pihatossa niin kauan kuin on tarvis.

Käytiin Juhan kanssa siivoamassa Inkalla, jotta saadaan tavaroille tilaa ja kärryt saadaan pois taivasalta. Meilläkin on neljät kärryt, niin viehän ne toki tilaa. Nyt on ulkokatos ja varustehuone vimpan päälle siistit! Mukava talli ja paikka muutenkin :) Myös taloudellinen tilanne helpottuu heppojen muuton myötä. Ei muuta ku etiäpäin taas jatketaan. Pääsky menee Sarkolaan treeniin marraskuun alusta ja on kuukauden Sepon valvovan silmän alla ;) Katotaan sitten, minkämoisen lausunnon se Seppo siitä antaa...

Varsat irtona torstai-iltana :) Kiitos kuvista Inkalle!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti