"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Eka ratsastus Pääskyllä ja vähän muutakin :)

Viikon olen maannut elämäni kamalimmassa flunssassa...Viikko sitten ratsastin Pääskysellä ekan kerran. Kävin ensin kärryttelemässä hangessa puolisen tuntia ettei olis aamutallista otettaessa ihan hurjimmillaan ;) Kaik meni ku elokuvissa. Pääsky ei sanonut mitään mihinkään ja totteli ohjia ja maiskutusta. Annoin jo pohkeitakin samalla kun maiskutin, jotta oppii heti mitä tässä haetaan. Lainasin Eerikan rungotonta satulaa, mutta se ei selvästikään ole kovin hyvä, kun tuntui vähän toispuoleiselta. Lisäksi siinä on jotenkin rikki se rauta, johon jalustinremmi laitetaan, joten jalustimet saattaa irrota milloin vaan remeleineen päivineen...eli ei kauheen kiva tässä kohtaa!

Pääskyllä on edelleen kaviossa lämpöä ja nyt se on taas noussut ylemmäskin. Tulehdus ei siis mene itsellään ohi. Lisäksi tänään oli vasemmassa etusessa joku pieni haava ja säären etupuoli turvonnut ja kivi kova, joten enpähän uskaltanut tehdä mitään noiden jalkojen takia. Huomenna soitan heti aamusta klinikalle. Ihmettelinkin, kun varsa oli jo harjatessa ihmeen kiukkuinen ja häntä heilui puolelta toiselle ärhäkästi...Jalkaan koskiessa meinas tulla kunnolla hammasta ;) Perus Pääsky siis!

Onneksi tämän kurjuuden keskellä mulla on lainaheppa Kalle. Lähemmäs 170cm 6-vuotias suokki-ruuna, jolla menen nyt silloin tällöin, kun omasta ei oo mihinkään :( Jotenkin arvasin, että Pluusin lähtiessä käy just näin. Ensin on kaksi ja sit ei oo yhtään...No toivon mukaan noi Pääskysen vaivat ei oo mitään pitkiä ja vaikeita!!!


Lauantaina 7.2.



















Ja tässä lainaponi Kalle, jonka selässä näytän ja tunnen itseni kääpiöksi :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti