"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Viimeinen kävelylenkki 21.11.2012

No on sitten kaikkea sattunut ja tapahtunut sekä hevoselämässä että muussa elämässä. Isäni kuoli sunnuntaina ja sain tiedon, kun istuin hevosen selässä metsäpolulla. Hauska maastoreissu siis muuttui vähemmän hauskaksi :( No oltiin Juhan kanssa pitkällä maastolla allamme Woody ja Anso. Ei siitä sen enempää. Tiistai-aamuna mun piti mennä Tyttelin tunnille Mikan kanssa, mutta aamulla mua odotti karsinassa tukkijalka. Vasen takajalka tällä kertaa. No juu, siinä kohtaa tein sitten lopullisen päätöksen. Ajoin kotiin ja tilasin ajan Vammalan teurastamosta.

Woody on ollut viime aikoina käytökseltäänkin erilainen. Se ei maastossa pysty enää kävelemään niin reippaasti kuin ennen ja alamäet on vaikeita. Sen lisäksi se menee milloin mitäkin sotkua eli askellajit on välillä hukassa. Laukassa se ei pysty polkemaan kummallakaan takasella kuten ennen, joten laukka on muuttunut ajoittain hyvinkin nelitahtiseksi. Mulla on koko ajan kamala olo kun en tiedä mitä sillä voi tehdä ja mitä ei. Ahdistaa joka päivä, joten päätin olla pitkittämättä tätä kummankaan osalta.

Tänään keskiviikkona otin ponin naruun ja kierrettiin viimeistä kertaa Myllyn lenkki maasta käsin. Matkalla oli kaikki pelottavat asiat, mitkä vaan voi kuvitella. Kaivuri heilui kauhansa kanssa yhdessä kurvissa ja toisessa oli nosturi nostamassa taivaalle jotain talon kehikkoa. Joku veti sirkkelillä puita pieneksi pihassaan ja mikä pahinta...yksinäinen kissa kirmasi tien ylitse pahaa-aavistamattoman ponin nenän edestä :) Että sellainen reissu, jepu jee :) No meillä oli normaalit steppaukset, mutta hyvin selvittiin. Woody kulki löysässä narussa ja esitti mulle piffit ja puffit. Kyllä taas nauratti :D Huomenna vien Juhan kanssa ponin Vammalaan. Surullista, mutta oikein! Sanoi kuka mitä hyvänsä!!!

Viimeiseltä lenkiltä <3 21.11.2012

3 kommenttia:

  1. Woody <3 Huomenna torspoaa vihreillä laitumilla uusi kaunis tamma kiiltävässä karvassa, ja hyppää yhä isompia esteitä ilman että jaloissa tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekee :) On haikeaa, mutta hyvä mieli kun tiedän laittaneeni sen ajoissa <3

      Poista
  2. Uskomattoman reilua ja oikein. Helpottavaa lukea jonkun tekevän päätöksen ajoissa. :)

    VastaaPoista