"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Mukavat iltaravit Teivossa

Pluusi teki pitkästä aikaa onnistuneen ja laukattoman juoksun tänään Teivossa. Oli viides ja pääsi siis rahoille, jeee! Hyvää ja tasaista ravia meni koko matkan ja Saul sanoi, että istui vaan hiljaa ja piteli kiinni :) Hyvä Pluusi! Tuli muuten uusi volttiennätyskin samalla! Ei ihan olisi uskonut viime starttien perusteella. Vaikka mun mielestä se on kyllä koko ajan parantanut nyt viime aikoina. Alkaa olla kunto kohdillaan. Kannatti käydä hyppimässä vähän esteitä kisoissa ja tehdä kunnon maastoja!!! On saanut poni muuta ajateltavaa ja vaihtelua. Lauantaina mennään hiitille Teivoon ja parin viikon päästä alkaa se korttikurssi mulla ja Pluusilla, hihi :)

Huomenna kevyttä palauttelua Saiman ja Norpan kanssa ja perjantaina Juhan ja Anson kanssa maastoon. Kivaa! Jännitän Pluusin lähtöjä ihan kuin se olis oma, hyvä että uskaltaa katsoa...Odotan kovasti, että pääsen itte ajamaan kilpaa, vaikka sitä montea nyt ekaks.

2 kommenttia:

  1. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin minäkin tulen korttikurssille (taas, suoritin kortin jo -98 mutten sitten koskaan lunastanut sitä, vajakki minä!) joten siellä sit törmäillään, tai toivottavasti ei ;)

    VastaaPoista
  2. No onpas mukava kuulla. Mää jo aattelin, että toivottavasti kaikki muut ei oo jotain 16 kesäsiä :)

    VastaaPoista