"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

tiistai 8. lokakuuta 2013

Hiitillä...

Sunnuntaina käytiin Pluusin ja Hevin kanssa hiitillä Teivossa. Menin selästä ja tällä kertaa normisatulalla. Hevi tuli kärryjen kanssa perässä ja rattailla oli tällä kertaa Jonna. Oli ihan hauska reissu. Mentiin tosi monta kierrosta reipasta hölkkää, niinku Hevin vauhtia ja sit ihan lopuksi menin kierroksen Pluusin omaa vauhtia. Yksi laukka tuli, mutta kyllä oli hevonen paljon tasaisempi kuin montepenkin kanssa. Ratsastajan painopiste ei tule niin eteen tavallisella satulalla ja lisäksi mun oli helpompi auttaa Pluusin tasapainoa kurveissa, kun ei tarvinnut niin keskittyä omaan tasapainoon. Kyllä Pluusin edelleen on vaikeaa ravata ratsastajan kanssa, mutta täytyy reenata niin eiköhän se parane.

Pääsky muuttaa marraskuun alussa Takamaalle Järvisen Inan talliin, jossa se pääsee toteuttamaan itseään ikätovereiden seurassa. Myös ajomaastot ovat optimaaliset. Ei tartte sit koko ajan miettiä että jotain sattuu. Niitä on nyt sitten neljä vuoden vanhaa tammaa samassa isossa tarhassa telmimässä, jee :) Me ajellaan Juhan kanssa metsäteillä pari kertaa viikossa ja koitetaan käydä kerran viikossa Teivossa radalla. Muuten P saakin sitten elää omaa elämäänsä ja kasvaa rauhassa tulevia koitoksia odottaen.

Ensi tiistaina mulla ja Pluusilla on EHKÄ startti Teivossa. Huomenna tiedetään pääsikö se mukaan autolähtöön. Jos saisin valita, niin en ajaisi koskaan mitään muita kuin autolähtöjä sen kanssa. Niin paljon paremmin se niissä lähtee kuin voltista. No mutta...tärkeintä on, että saan lähtöjä alle, joten en valita vaan olen onnellinen myös voltinkiertämisestä, heh ;)

Kuvia Teivosta (nyt ei oo kuvia ku alkulämmittelystä, sen jälkeen Juha joutui juoksemaan uhmaikäisen perässä radalla)










Myytiin meidän hienot koppakärryt, koska ne jää hassuun asentoon aisanpidennysten takia. Ovat siis hyvät isolle hevoselle, mutta eivät oikein alle 170 senttiselle. Nyt tilasin Hevarista uudet koppikset, jotka käy kaikille kaakeille koosta riippumatta ja niissä on vielä selkänojakin. Road MASTERit tulee nyt sit sieltä tiistaiksi Teivoon, jee! Näyttävät tältä. Tosin meille tulee mustat, koska sitten voi vaihdella valjaiden pehmusteiden väriä milloin haluaa. Musta käy kaikkien värien kanssa :) Selkänojan saa pois halutessaan, mutta luulen sen olevan suht tarpeellinen ajomukavuuden kannalta. Hienot on ja kevyet! Hiittikärryt ovatkin valmiina ja odottelevat Sepon sillan alla, heh!

Road MASTER

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti