"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

torstai 20. maaliskuuta 2014

Taas olis takana kärryttelyä, vesimattoa, starttia, laukkatreeniä, rikkoutuneita kärryjä...

No taas on ollut aktiivinen viikko meidän perheessä. Oon ajellut Pluusia kotona muutamaan kertaan ja kivaa on ollut. Se on yllättävän helppo verrattuna rata-ajoon :) Hölkkälenkkejä ollaan menty ja parit napakammat vedot pohjien sallimissa rajoissa. Maanantaina oltiin vesimatolla tiistain starttia silmällä pitäen...Niinpä niin...surullisen kuuluisaksi muodostunut startti jäi meiltä siis kokonaan väliin kärryrikon takia. Pruuvilähdössä olin just ajanut Perttusen viereen auton siivekkeen taakse, kun multa lähti "jalka alta". Jalkaramppi meni paskaksi, siis poikki. Ei mitään ruuvin irtoamista, vaan keskeltä poikki, perkele! Siinä sitten keplottelin pruuvin loppuun ja laukkahan sieltä tuli, kun siinä kärryillä edestakas hiisasin ja otin ohjista tukea. EI OLE TODELLISTA! Ajattelin. Ei muuta ku portille kertomaan valjakkotarkkailijalle ja poisjääntihän siitä tuli, hitto soikoon! Eihän me mistään kärryjä siihen hätään saatu, tietenkään. Jari ehdotti, että otettaisiin Millan kärryt, mutta ne oli Millan perässä yläkatoksilla, joten liikaa stressiä...Mulla tuli itku, niin paljon harmitti. Paljon taas tehty startin eteen kummiskin :( Masterin kärryt taitaa saada lähdöt. Lauantaina meen kattoo Customeita yhteen paikkaan. En viitti pelleillä tämmösen asian kanssa!

Keskiviikkona soitin Masterin tehtaalle ihan omistajalle, joka oli kyllä suunnattoman pahoillaan ja nolona tapahtuneesta. Eihän tällaista saisi sattua todellakaan. Priimat kärryt, eivätkä edes vanhat...Lupasi hetimmiten lähettää mulle uudet uudenaikaiset jalkatuet ja pultit kans. Saan ilmaiseksi. No vähintä, mitä voivat tehdä!!!

Millan lähtö onneksi pelasti osan mun illasta, koska se meni niin hyvin. Ihanaa ajaa hevosella, joka oletusarvoisesti menee ravia ilman laukkoja. Mukavaa ja helppoa. Olin koko startin hyvin porukassa ja vaikka jäätiinkin rahasijojen ulkopuolelle, teki Milla hienon juoksun omalle tasolleen. Se teki parhaan volttiaikansa kolmeen vuoteen eli tyytyväinen saan olla :) Olipas mukavaa!!! Kiva, kun Jari ja Hanna antavat mun ajella niitten heppuleita :) Viikonloppuna kävin heidän kotonaan Valkeakoskella ajamassa suokkiruuna Tasavirettä, jolla saatan myös päästä starttiin vielä tänä keväänä. "Poika" oli tosi kiva alkuhörskötyksen jälkeen. Ajoin 16 kilsan lenkin reipasta hölkkää aivan mahtavissa maastoissa ja hyvillä pohjilla. Olipas kivaa kerrassaan.Oon aivan liekeissä tohon ajamiseen! Ajaisin vaan koko ajan, hih!

Keskiviikkona tein pellolla laukkatreenin Pluusin kanssa. Lujaa ei menty, vaan kuntolaukka-tyyppisesti molempia laukkoja, ettei kipeydy toispuoleisesti. Pluusi oli ajoittain aikamoinen onkimato ja tuppasi änkeämään ittensä linkkuun laukannostoissa. Kivaa oli kummiskin. Lopuksi mentiin kentälle pyörimään vähäksi aikaa. Pluusi tuntui kivalta, olis tehnyt mieli tuupata vielä koulua, mutta oli vähän kiirus jo kotiin iltasella. Tässä napakka paketti viikosta :)

Tässä sitä ajellaan yhdellä jalalla ilman tukea...





Lucky Camilla "Milla"



Pääskyläinen <3


Häämatka <3


Tasavire "Poika"


Video: Pluusi vesimatolla

https://www.youtube.com/watch?v=HpLBDdw4nQY&list=UUEoPcw19KCl6h-3ClqXMRrQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti