"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

torstai 27. maaliskuuta 2014

CUSTOM-The Winner's choice :)

No mulla ei tunnetusti kauaa kestä, kun jotain päätän eli kun tiistaina hajos kärryt, niin lauantaina olin ostanut uudet :) Sama heppu, joka myi meille hiittikärryt syksyllä, myi nyt myös kilpurit kohtuuhintaan. Custom Multiflexit, muutaman kerran ajetut, täydelliset ja upeat mustat kärryt, joissa istuminen oli maailman hienointa :) :) :) Kolmen tonnin kärryt, jotka sain alle puoleen hintaan. Jo vain, nyt kelpaa ajella!!! Tänään sain myös Masterin kärryihin uudet jalkarampit tehtaalta. Pääsky saa harjoitella vanhoilla kärreillä ennen kuin saa Customit peräänsä ;)

Tässä nää ihanuudet nyt sitten ovat <3






Paljon on viikkoon taas mahtunut yhtä ja toista. Viikonloppuna liinasin Pääskyn pitkästä aikaa ja se meni suht hyvin. Sille laitettiin taas irronnut kenkäkin kiinni. Ajettiin Pääsky sunnuntaina ja olipahan taas reissu. Jouduttiin lähtemään kiireellä tallin pihasta traktorin tieltä, joten siinä hätäkässä sekki unohtui...No lähetin Juhan hakemaan ja ajattelin että ajellaan Pääskyn kanssa hissukseen käyntiä pihatiellä sillä aikaa...Ei ajettu ei...Se läks käännöksestä pukkilaukkaa ja siinä oli pari sekuntia aikaa päättää mihin päin ajan. Käänsin pellolle ettei pääse kotipihaan. Pellolle päästiin juu ojan yli ja kärryt tietty hiukan pomppas ja seurauksena separit tottakai. Näin pellon laidassa ison kiven ja ajoin kylmän viileästi sitä kohti...no siihenhän se putte pysähtyi! Ei se mikään idiootti ole! Kaikessa rauhassa keräilin ohjia hyvin käteen ja käänsin varovasti kiven edestä pois. Ja taas lähdettiin pukkilaukkaa...tässä vaiheessa huusin suht napakasti jo perinteeksi muodostuneet sanat "Pääsky, perkele". Taas tulla tössäytettiin ojan yli ja vedin oikeasta ohjasta kaksin käsin ettei varsa pääse lähtemään kotiinpäin. Tällä kertaa edessä oli mukava tiheä kolmen koivun ja ison männyn rykelmä, jota päin tähtäsin. No siihenhän se taas pysähtyi ja jäi seisomaan puun alle havut päähän ropisten...Sitten tulikin Juha. No ei muuta kuin sekki kiinni ja pari reikää normaalia tiukemmalle ja menoksi! Piia 2, Pääsky 0, hih :) Vielä se pylläytteli kun käskin juoksuun, mutta loppumatkan se oli tooosi reipas ja kuulolla.

Pääskyn kanssa ei voi yhtään rentoutua ja huokaista, sillä juuri kun teen niin, se keksii jotain uutta kikkailua! Onneksi potkuremmi on nyt niin kireä ettei peppu kovin korkealle nouse! Mietin vaan, että kuka tuon kyytiin haluaa kilpakärryille mennä??? Henkikulta vaarassa ihan oikeasti, jos tuolla lailla liikkuu tuo peräpää, huh huh! Selkäänsä sietäisi saada! Sunnuntaina mennään radalle Pluusin ja Pääskyn kanssa yhdessä. Katsotaan mitä siitä tulee?!

Alkuviikosta ratsastin Pluusilla kentällä koulua sekä pikku esteitä useana päivänä. Pluusi oli tosi hyvä ajoittain. Jäi kyllä hyvä mieli!!! Tiistaina mut hälytettiin varakuskiksi Teivoon, kun Jari sairastui eikä ajanutkaan Millaa itse. Ei taas olleet ravijumalat meitin puolella, kun ensin Korven Hannu meinasi ajaa mun päälle, mutta ajoikin sitten yhden toisen päälle, jolta puhkesi rengas ja hepalta lähti kenkä samassa hätäkässä. No lähtö tietty keskeytettiin ja koska korjattavaa oli paljon, se viivästyi noin 10 minuuttia. Tää kaikki oli Millalle liikaa!!! Se kiskoi ohjia, viskoi päätänsä ja veti oikein kunnolla porot nokkaan, niin että mää ajattelin ettei päästä lähtöön enää ollenkaan. No päästiin kyllä, mutta hevonen oli ihan tyhjä! Se ei lähtenyt auton takaa mihinkään eikä välittänyt vaikka muut meni :( Avaus mentiin 13.0, joten olihan vauhtikin ihan älytön. Toisen kierroksen se juoksi hyvin kun käskin aika tavalla, mutta oltiin jo liian kaukana kärjestä...sijoitus 8. Korpi sai 20€ sakkoa ja multa puolikiukkuisen tekstarin ;) Tuntuu nyt sattuvan kaikkea itsestä riippumatta. Mietin, että ajaako noi äijät tollai, koska ne aattelee, että tytölle voi tehdä mitä vaan...en tiedä! Tai sitten mulla on vaan ollut oikeasti sikahuono tuuri...Itse en ole mokannut vielä kertaakaan, kop kop nyt kun menin sanomaan ;) ;) ;) Oon nyt ajanut 12 starttia, joista 10 totoravit ja kahdet harkkarit. Kyllä tää tästä!

Keskiviikkona käytiin Saiman kanssa hyvän mielen maasto metsässä yms. Uusi lenkki mulle ja Pluusille. Mentiin kerrankin rauhallisesti, olipas kivaa ja ilma ihan mieletön. Ihanaa, kun iltaisinkin on jo valoisaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti