"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kärryttelyä, uintia ja kaupunkikävelyä :)

Ihanat ilmat ovat mukavasti jatkuneet ja nyt on päästy uittamaan useamman kerran. Sunnuntaina oltiin Pluusin, Norpan ja Vilsonin kanssa uimassa Kuuselassa ja tänään käytiin Mattilan Inkan kanssa ratsastamassa Ylöjärven keskustassa. Tää kävelykuuri tympii mua niin paljon, että ajattelin, jotta nyt täytyy jotain kivaa keksiä :) Ja kivaa oli! Onneksi sain itselleni vielä yhtä reippaan kaverin, jolla on reipas järkevä hevonen. Kaikki sujui hyvin ja naurua ei tältä reissulta puuttunut! 2,5 h seikkailtiin Ylöjärven keskustassa. Käytiin S-Marketilla ja Teboililla mehulla. Pluusi paskoi monta läjää, jotka mie sit kävin kilttinä tyttönä lapioimassa jälkikäteen pois. Pitemmittä puheitta kuvia kehiin.













Ja sit uintikuvia...Kiitos Juhalle näistä <3 Oli huippureissu tämäkin. Pluusi vain hiukka hätääntyy, kun jalat ei ota pohjaan, minkä seurauksena keulii ja ottaa takajaloilla pohjasta vauhtia ja singahtaa kohti rantaa. Ensi kerralla vien sen taluttaen. Jos pääsisi kammostaan. Woody tuli veteen just sillai aina, mun perässä.






Annika ja Vilson sukeltaa :)









Uintivideo:  https://www.youtube.com/watch?v=6vpNnIA4zBk


Pääsky on liikkunut määrällisesti hyvin, laadullisesti vähän vaihtelevasti. Käytiin Ihamuotilassa kylätiellä ekaa kertaa ja saatiin tietysti kaikkien aikojen ukkosmyrsky suoraan syliin. Pääsky ei pelännyt vaikka taivas löi tulta ja repeili. Itseä hirvitti ajella sähkölinjojen alla mettän keskellä...hui! Pääsky oli Teivossa torstaina. Ajelin Mäkisen Matin kanssa, kun sillä on samanikäinen varsa reenissä. Pääsky ei ollut yhtä kiva ja hyvä kuin Kimalluksen kanssa, mutta ihan ok. Yritti moneen kertaan ryöstää ja kerran pääsikin vähän matkaa. On sen kanssa paljon tehtävää. Ensi kerralla taas kumitutit korviin ja täyshuputus. Nyt oli vaan ne perus pallerot korvissa, kun oli niin helle. Keskiviikkona uudestaan taas uuden kaverin kanssa. Loppu hyvin, kaikki hyvin :)








Sunnuntaina olin Mäntysalon tallilla hengailemassa ja ratsastin hetken Martta-ponilla. Ravi on kyl melko jäätävää. En ookaan ratsinut shettiksellä vuosiin...



Tosi kivaa touhuta tallilla, kun on loma. Ehtii kaikkea :) Huomenna tiistaina kengitetään molemmat. Katotaan helpottaako Pääskyn takominen...Pluusi on lihonnut, koska ei ole paljoa mitään tehnyt. Toivottavasti pääsen reenaamaan sitä pian. Pääsky tulee ensi viikonloppuna Sepolle laitumelle Pluusin ja Helmin kaveriksi. Kivaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti