"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pääsky pääsi viettämään laidunlomaa ja Mari-Nella pääsi pitkästä aikaa ratsastamaan Martalla

Pääsky on ollut neljä kertaa valjaissa tällä viikolla eli ajoin napakasti ennen kuin se tänään vihdoin aloitti lomansa laitumella Pluusin ja Helmin kanssa. Keskiviikkona oltiin Teivossa ajamassa ja Pääsky käyttäytyi ihan superisti. Ravi oli kyllä hakusessa, mutta edellisen päivän kengitys saattoi osaltaan vaikuttaa ja sisäradan kallistukset ovat Pääskylle vielä vaikeat. Väärinpäin meni ihan hyvää ravia, kun ulkoradat ovat kauttaaltaan tasaiset. Tällä kertaa kaverina oli Liitiän Sarin 6-vuotias suokki. Toimi meille hyvänä vetoapuna. Hiljaa mentiin taas, kolmen minuutin pintaan.

Pääsky sai matolääkkeen perjantaina ja söi sen hyvällä ruokahalulla :)

Tänään vietiin Pääsky heti aamusta Sepolle laitumelle. Kaikki sujui mallikkaasti ja Pääsky hyvällä itsetunnolla varustettuna meni samantien pötkölleen ruohikkoon :) Se kyllä pitää itseään niin erinomaisena, ettei mikään mahti maailmassa siihen vaikuta! Pluusi vähän komensi Pääskyä, mutta tosi nätisti. Tunsivat selvästi toisensa. Helmi ei uskaltanut tehdä mitään yksin, käveli vaan Pluusin selän takana. Luulen, että Pääsky menee sen ohi arvojärjestyksessä. Juha sai hyviä kuvia kolmikosta.

Käytiin tänään Mäntysalon tallilla ratsastamassa issikoilla ja Mama ratsasti Martalla. No niin siis minäkin, mutta vähän vain...Olipas hassun hauskaa töltätä ympäri kenttää. Menin ilman satulaa, joten häntäluu huutaa hoosiannaa...mutta ei haittaa, hauskaa oli!!! Mari-Nella nautti kovasti ratsastuksesta ja oli innoissaan kun sai Martan lähtemään liikkeelle ja pysähtymään :) :) :)Huippua! Miekii kokeilin Marttaa kentällä pari kierrosta ja sit kokeilin molempia Kuusisten issikoita, Askuria ja Kanslaria :) Aika hauskoja pelejä, hih!

Ehdittiin vielä iltapäivällä Niihamaan katsomaan Grand Prix Kur- Kouluratsastuksen SM-osakilpailua...Tykkäsin! Muuten omasta mielestäni puuduttava laji pääsee kukoistukseensa kun parhaimmisto pistelee menemään ja vielä reippaan musiikin tahdissa. Meni kylmät väreet :)




Martta-parka joutui ison tädin ison pyllyn alle :(

https://www.youtube.com/watch?v=5aq6OESyKMI&feature=youtu.be

Mama ja Martta

https://www.youtube.com/watch?v=6bSkCcu29vQ





Meidän tammat <3


Pääsky on niin sievä <3




Tuulitukka <3


Minä laitumella, Juha halus välttämättä kuvata...




Kanslari tölttää
Perjantain iltalenkiltä

Piirrettiin ulkoliiduilla Maman kaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti