"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Pääsky hoikistuu, Pluusi vaan lihoo...

Pluusi on nyt "seissyt" kolmisen viikkoa ja oon kyl ollut toooosi laiska sen liikutuksessa. Ne käyntilenkit ei vaan oikein houkuttele. Muutama lenkki ollaan kävelty ja kerran käytiin uimassakin. Pluusi meni ihan uintisyvyyteen asti. Vedet on nyt olleet melko lämpimät jo pitkään. Pluusi on lihonnut laitsalla jonkin verran, mutta se nyt oli tiedossa. Miten suokin saa pysymään kisakunnossa laitsalla ilman liikuntaa...MAHDOTTOMUUS! No en jaksa ressata, kait ne kilot karisee syksyn tullen.

Terhi vuokraa nyt Simoa ja ollaan käyty jo muutaman viikon ajan yhdessä. Simo on ihana ja Terhi tykkää kovasti :) Hauskaa olla yhdessä tallilla :)

Pääsky on reenannut ihan mukavasti, vaikka onhan se aika laiska yksin kotona. Saan aika tavalla käskeä sitä, eikä se silti oikein mene. Enemmän pitäisi kaverin kanssa päästä ajelemaan...Pari kertaa viikossa ollaan nyt ajettu ja siihen päälle olen liinannut kerran viikossa. Kolme kertaa viikossa se siis liikkuu. Kesäkuun puolessa välissä se tulee Sepolle laitumelle ja saa kaverikseen Pluusin ja Helmin :) Siinä meillä onkin oikein Tehotytöt, hih! Ajotauko tekee Pääskylle hyvää, mutta aion touhuilla sen kanssa muita juttuja kentällä. Irtohypytystä ja sen semmoista. Odotan jo sen muuttoa kovasti... Elokuun alussa sitten takaisin Ihamuotilaan.

Käytiin Teivossa 1,5 viikkoa sitten ja saatiin lämpönen 2-vuotias Kimallus (Great Expectations) kaveriksi. Pääsky olikin kaverin kanssa ihan eri hevonen kuin yksin. Kova tarve oli pysyä kaverin perässä ja ohikin se yritti mennä ;) Välillä se menee vähän hassua ravia ja varmaan on joku kasvupyrähdys taas, kun on niin takakorkeakin...

Käytöspuoli on mennyt eteenpäin hurjasti. Se ei ole törttöillyt aikoihin (kop kop taas). Teivossakin pystyy lähtemään katoksesta yksin ja samoin takas pääsee ittekseen. Se peruuttaa katokseen kärryjen kanssa ilman mitään eikä hermostu mistään...Se ei siis ylipäänsä hermostu mistään...Tuleva poliisihevonen Itsenäisyyspäivän mielenosoituksiin?! Hih!

Kuvia ja videoita parin viime viikon ajalta:










Video: Pääsky ja Kimallus Teivossa

https://www.youtube.com/watch?v=hxi-d4NJPw8&feature=youtu.be

Video: Pääsky liinassa

https://www.youtube.com/watch?v=oVQwtyX4aQQ&feature=youtu.be


Pääsky kotiradalla

Aamun varsa







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti