"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

maanantai 26. elokuuta 2013

Normipöhellystä vol. 100

Maastossa ilman satulaa yksin ja porukassa, koulua kentällä, esteitä ilman satulaa ja montehiitti radalla. Siinäpä viime aikojen tapahtumat lyhykäisyydessään. Kaikki on muuten mennyt mallikkaasti, mutta montehiitillä laukattiin ehkä yhtä paljon kuin ravattiin. Siihen en siis voi olla tyytyväinen. Pluusi vierasti tosi paljon mun asentoa, kun edellisestä kerrasta on niin pitkä aika. Lisäksi sen on tosi vaikea pitää tasapainonsa varsinkin kurveissa. Ymmärrettävää tietysti, että jos ei tasapaino riitä yksin kärryjen edessä, niin kuinka se voisi riittää ratsastajan kanssa. Vielä kun ratsastaja ei pysty edes auttamaan istunnalla ja pohkeilla, kun se asento on mikä on. Nyt mä siis ymmärrän miksi suokeilla ei käytetä noita läpyskäsatuloita vaan niitä isompia. Niiden tasapaino ei taida oikein riittää niinku lämpösillä.

Itse jaksoin tosi hyvin, ei tuntunut missään! Seuraavana päivänä oli pehva ja reidet kipeenä, mutta se nyt on vaan hyvä asia. Mukava lihaskipu tarkoittaa, että on tehnyt hommia :) Ilmoitin Pluusin ensi viikonlopun kisoihin Vahantaan. Luokka on 80cm ja arvostelu tyyli. Meidän eka 80 rata siis tiedossa. Jos menee sujuvasti ja hyvin, niin taidanpa ilmoittaa sen Niihaman aluekisoihin syyskuussa. 3 estekisaa vasta alla, joten en odota ihmeitä. Hyväksytty ja ehjä kokonaisuus riittää!

Huomenna Pluusi juoksee Teivossa, volttilähdössä. On aikas kova ylisarja, mutta mukavaa kun ei tartte antaa eteen niinku tasoituslähdöissä. Hyvää juoksua siis odotellaan :) Nyt on harkinnassa lämpöisen kilpajuoksijan hankinta...ehkä kimppaheppa tai jotain...kattellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti