"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

torstai 13. helmikuuta 2014

Hiihtoratsastusta vieraissa ja muuta pöhellystä :)

Viime lauantaina päästiin sitten jo kolmatta kertaa hiihtelemään hepan kanssa. Tai siis Juha pääsi ;) Tällä kertaa oltiin Valkeakoskella Hukarin Hannan tallilla ja hevosena oli siis Hannan lv-tamma Lucky Camilla, tuttavallisemmin Milla. Ajoin syksyllä Millalla yhden startinkin Teivon harkkareissa. Kiva hevonen, iso tamma! Milla on tosiaan lämpöseksi tammaksi tosi kookas, säkä yli 165cm. Sillä ei oo kuulemma ratsastettu puoleen vuoteen, joten alkuunhan se oli tosi säpäkkänä ja ihmetteli touhua. Pellolla kuitenkin toimi tosi hyvin ja laitettiin vaan sukset perään tekemättä siitä sen kummempaa numeroa. Vedettiin ensin Juhan kanssa reippaat setit ja sit vedin vielä jotain Hannan kaveria/asiakasta, joka ei ollut ennen hiihtänyt. Milla oli tosi kiva. Toimi ku junan vessa! Niinku nää ravurit nyt pääosin näyttää toimivankin tilanteessa kuin tilanteessa :) Oli ihan HUIPPUKIVAA mennä lämpösellä pitkästä aikaa. Mulla on sitä ravia joskus niiiiiiin ikävä!!! Toisaalta...sitä peitsiä en kyllä ikävöi.

Kuvia...









Kokeiltiin vähän laukkaakin :)



Sunnuntaina käytiin Saiman ja Nirpun kanssa Veittijärven lenkillä ja oli hauskaa :) Käytiin irtojuoksuttamassa Pääskyä ja laitettiin se ekaa kertaa liinan päähän. Minä seisoin keskellä ja Juha käveli riimunnarun kanssa ulkopuolella. Pääsky näytti ihanalta. Se kulki hienosti pyöreänä ja näytti ihan oikealta hevoselta! Mentiin vaan käyntiä.

Tiistaina irtojuoksutin Pluusin ja Pääsky sai kengät jalkaansa. Oon ollut karmeassa flunssassa itse koko viikon, joten hepat on nyt sit olleet vähän heitteillä ;) Pluusilla on sunnuntaina startti Teivossa, joten varasin sille lauantaiksi Ekohepon vesimaton. Katotaan nyt kuinka ravi sujuu, kun taas on vierähtänyt kolme viikkoa edellisestä kärryttelystä...Onneksi sitä on hyvin liikutettu selästä. Ongelmana vaan on, että selästä tuppaan aina laukkaamaan ja raviakin varmaan pitäisi joskus ajaa...No mut kattellaan!

Kävin kysymässä Korven Hannulta Pirkkalasta Pääskylle treenipaikkaa muutamaksi kuukaudeksi, mutta ainakaan tällä erää ei ollut tilaa, joten katsellaan nyt rauhassa. Hienot on puitteet Hannulla ja mukavan matkan päässäkin se olisi...Toivotaan, että ottaa meidät sinne jossain vaiheessa!

1 kommentti:

  1. Meiltä on Hannan tallille pari kilsaa. Käyn yleensä ajamassa vetoja siinä Hannan kohdalla toisellapuolen junarataa :)

    VastaaPoista