"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

torstai 27. helmikuuta 2014

Lomatohinoita vol 2

Tänään on ollut melkoinen AKTIIVIpäivä meikäläisellä. Aamusta heti ajelin Kangasalle ja juostiin 6 kilsan lenkki parin työkaverin kanssa. Siihen perään käytiin uimassa kilsa. Sit äkkiä kotiin ja valmistautumaan Tyttelin estetunnille Pluusin kanssa. Estetunnin jälkeen äkkiä kärryt kopin perään ja Teivoon harjoitusraveihin. Tällä kertaa mulla oli tyhjä koppi ja kärryt perässä, koska ajoin siis Hannan Millaa niiden kärryillä ja Jari ajoi Tasavirettä mun kärryillä.

Estetunti meni muuten oikein hyvin, mutta alan olla epätoivoinen tuon satulan kanssa. Häntäluu huutaa hoosiannaa ja hypyt tuntuu tosi vaikeilta ilman mitään tukia. Meidän satulassa ei ole mitään tukia ei edessä eikä takana ja mulla on heittelehtivä olo isommilla esteillä :( Lisäksi satula on Pluusille leveä, mikä tarkoittaa että se siirtyy edestakas kurvien mukaan. EI KIVA!!! Estesatula siis tilaukseen. Pluusi teki tänään tosi kivoja hyppyjä ja tuli paremmin esteen lähelle. Toki taisin itsekin malttaa odottaa tänään paremmin kuin viime kerralla. Pluusi oli muutenkin tänään tosi rauhallinen. Tehokas viikko takana. Tytteli epäili, että Pluusi on tasaantunut. Sanoin ettei ole, nyt vaan on tämmöinen päivä :) Ensi viikolla voi taas olla umpikahjo :) Pluusilla vaihtelee päivät tosi paljon ja mun olemisella ja istumisella ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Olen huomannut, että vaikka olisin kuinka rento, se saattaa käydä ihan hulluilla kierroksilla rauhoittumatta. Joskus taas saatan olla jännittynyt ja ärsyyntynyt esim. työpäivän jälkeen, mutta Pluusi saa mut hyvälle tuulelle olemalla tosi rento ja hyvä. Joskus taas nämä asiat vaihtavat totaalisesti paikkaa...Olen siis tullut siihen tulokseen, että kilpahevosen ja vielä tamman mielen ailahteluihin ei ole paljoa sanottavaa :) Toki se tänäänkin kuumui, mutta oli selkeästi aiempia kertoja rauhallisempi, vaikka maneesissa oli porukkaa ihan pipona.

Hyviä tehtäviä oli taas ja esteet 80-90cm korkeita. Pluusi teki kaiken mukisematta, vaikka meitsin jalat oli välillä kuin Roger Yves Bostilla konsanaan :) :) :)

Illalla ajoin Hannan Lucky Camillalla (Milla) kilpaa Teivon harkkareissa. Oli ihan huisin kivaa. Milla oli tänään tooooosi hyvä ja innokas. Eri heppa kuin viime kerralla. Sain jopa pidellä, kun meinasi painaa ohjille. Ajaksi tuli 1.20 ja rapiat ja oltiin siis 1.25 sarjassa. 11-12 valjakkoa oli meidän lähdössä, joten ihan oikea startti saatiin aikaiseksi. Lähtörata 4 oli Millalle vaikea, kun pitää voltista kääntyä melkein paikallaan. Otti siihen parin askeleen hypyn, mutta lähti sitten kauhomaan kunnon ravia ja päästiin hyvin porukkaan. Loppusuoran alussa Käsnäsen Oiva ajoi rinnalle ja huusi mulle, että katotaan kumpi on eka maalissa. Häviäjä tarjoo kaljat? Minä sanoin että no perkele ja maiskautin Millalle ja napsautin piiskalla kerran pepulle merkin. Jo vain Milla läks ja nyt Oiva on mulle kaljat velkaa :) :) :) Tosi kivaa oli, mutta harmi kun Tasavire (Poika) laukkasi ja Jari sanoi, että se häiriintyi kun meidän kärryt oli sille liian ahtaat :( No ensi kerralla sitten...Huomenna lähdetään Juhan kanssa Jalasjärvelle Sarin ja Teron luokse yökylään :) I-HA-NA LO-MA!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti