"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Esteitä ja hiihtoratsia, mukana myös pulkka

Torstaina olin Tyttelin estetunnilla, koska nyt alkaa taas kisakausi Pluusin kanssa. Kävin Niihamassa sääntökoulutuksessakin kertauksen vuoksi. TRS vaatii kaikilta jäseniltään koulutuksen joka toinen vuosi. Pluusi oli ihan pimee, kun mentiin maneesille. Teputti pää ylhäällä kolmessa kilometrissä ja keksi kaikkea mahdollista. Puomit oli siis aikamoista sähläystä. Esteillä se sitten olikin jo ihan kiva. Kylläpäs oli itselle haastavaa pitkästä aikaa. Ensi torstaina uudestaan ja sitten sunnuntaina Niihaman draivarit :)

Lauantaina taas hiihtoratsastettiin Juhan ja Pluusin kanssa. Nyt mentiin jäälle ja vedettiin edes takas sellaista parin kilsan rundia. Pluusi halusi mennä koko ajan täysillä...ylläri! Jäältä mentiin pellolle ja tielle. Reilun tunnin hiisaamisen jälkeen Hanna veti mua Pluusilla vielä pulkassa. Hui saakeli! Se oli hurjaa kyytiä se :) Lopulta kiepautin naamalleni, mutta yllättävän hyvin kyllä pysyin pystyssä. Pulkka siis testattu. Ei kyl ollu mikään kovin hyvä väline! Haluaisin semmottisen ison renkaan...Nokian kylpylän vesiliukumäestä (kö)???!!! Hauskaa oli ja kiitos kaikille mukanaolleille. Sunnuntaina otettiin Mikan kanssa Pluusin selästä lisää kuvia Podiumin tilausta varten. Mika on kyllä tehnyt ison työn. Toivottavasti meille nyt löytyy matkaratsastus-satula sieltä Italiasta.

Tänään keskiviikkona vedettiin Saiman kanssa napakka maasto ja mentiin todellakin reippaasti! Keskinopeudeksi käynteineen tuli noin 15km/h ja matkaa kertyi yli 20km. Käytiin melkein Inan tallin pihassa eli Pääskyn luona. Pluusi painoi koko matkan, mutta ei niin pahasti ku viime kerralla. Norppa sinnitteli perässä ja oli ihan vaahdossa kun tultiin ;) Hauska reissu ja toivottavasti Saima ja Norppa ei tuu kauheen kipeiksi...Huomenna Tytsän estevalkkuun ja nyt elän toivossa, että mulla olis hiukka rauhallisempi tapaus pepun alla kuin viime viikolla!

Kuvia viikonlopulta, tutiluti pusi pusi :)










Melko hoikalta se näyttää liikkeessä :)


Muru <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti