"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Uittohommia ja irtohypytystä

Pluusi on nyt ollut aika hyvin liikkeessä. Enimmäkseen ollaan menty käyntiä, mutta myös pieniä hölkkäpätkiä ja vähän laukkaakin. Menin kentällä yks päivä ja se oli yllättävän hyvä, vaikka vois aatella että on ihan jäykkä jöpökkä loman jälkeen. Muuten olenkin ajellut kärryiltä käsin sitä nyt lähiaikoina. Mäkitreeniä ollaan menty Mastonmäessä edes takas ja tänään (maanantaina) käytiin Juhan kanssa ajamassa Veittijärven lenkki. Hyvin päästiin jalkakäytävää pitkin kärryjenkin kanssa :) Kylmäilen jalkaa nyt päivittäin ja yritän seurata turvotuksia ja lämpöilyjä parhaani mukaan.

Viime viikolla käytiin uittamassa Pluusia Viljakan Annan altaassa Pinsiössä. Vähän sitä jännitti, mutta hyvin se ui. Hirveetä vauhtia torspotti menemään ;)

Irtohypytettiin heppoja ma iltana kentällä. Meiltä siis hyppäsi Pääsky, kun eihän Pluusi saa vielä loikkia. Pääsky oli perus rauhallinen oma itsensä (lue: laiska). Ihan hyvin se silti meni ja teki valtavia loikkia, vaikka vauhti ei päätä huimannut. Pääsky hyppäsi ekaks yksin ja sit otettiin sille Helmi kaveriksi. Tytöt hyppäs vierekkäin ja peräkkäin ja niillä oli kivaa :) Nyt on ollut muutama ihana päivä ilmojenkin suhteen, joten mikäs tässä on lomaillessa...

Kiitos kaikille hyppysessiossa olleille seurasta ja Ilonalle kuvista!

Pluusi ja Juha


Ai niin ja Podiumin uudet padit tuli. NÄÄ ON NYT PINKIT!!!!!














Pääsky ja Helmi

rinta rinnan...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti