"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

torstai 31. heinäkuuta 2014

Uittohommia, kärryttelyä, ratsastusta

Minä laiskamato en ole jaksanut viikkoihin päivittää mitään. Kaikkea on silti tehty molempien heppojen kanssa. Pääsky on ollut irtohypytyksessä ja liinan päässä pari kertaa sekä uimassa Kuuselassa Pluusin kanssa. Se on vaalentunut auringossa melkein ruskeaksi ja saanut massaa mahan ympärille. Se laiduntaa Sepolla vielä elokuun. Katsotaan sitten kumpi puteista menee Jannelle ja kumpi jää Sepolle.




Pluusi on ollut enimmäkseen kärryjen edessä ja pellolla on päässyt hiukka ravaamaankin. Muutenhan tiet on ihan betonia näillä keleillä :( Kentällä oon mennyt kerran Helmin koulusatulalla ja se passasi Pluusille ihan hyvin nyt väliaikaisesti. Meillä kun ei edelleenkään ole muuta satulaa kuin Podium. Ollaan käyty ajamassa myös koko perheen voimin. Mama istuu Juhan jalkojen välissä tai sitten koppakärryn pohjalla pehmusteen päällä. Yhdellä kerralla meidän tallin suokki Nalle lähti meidän perään kärryttelemään, kun tarvitsivat luottohepan edelle :) Pluusi on nyt uinut myös veneen perässä. Hyvin meni, vaikka kyllähän se vähän mietitytti, kun tiesi sen aiemman kokemuksen asiasta. Ei ollut ongelmia. 3 minuuttia tasan se ui ja matkaa kertyi noin 200m. Tätä lisää vaan.

Yks päivä talutin Mamaa Pluusilla ja se istui yksin selässä ettei kukaan pitänyt kiinni. Eka kerta näin. Harjattiin tietysti myös yhdessä. Huvittavaa kun ei ihan ylettynyt vielä harjaamaan jalkoja ylempää ;)








Pluusi veneen perässä :)


Ai niiiiin...Kävin ekaa kertaa Vermossa raveissa. Vanhat rakkaat ystävät, Laurikaisen Make ja Merja tulivat Sodankylästä sukuloimaan Helsinkiin ja me lähdettiin Juhan kanssa tapaamaan heitä Vermon keskiviikko-raveihin :) Olipas kiva nähdä piiiiiitkästä aikaa. 15 vuotta varmaan mennyt, kun näin Makea ja Merjaa näin vajaat 10 vuotta sitten. Heiltä ostin siis ensimmäisen heppani Jepun, vuonna 94. Nappasin Vermosta todistusaineistoksi Koivusen Harrista kuvan voittajakehässä :) :) :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti