"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ihana lauantai + alkuviikon touhuja

Lauantaina ekaks menin Sepon tallille ja ratsastin Pluusin kentällä. Vieläkin siis ilman satulaa, koska pelottaa toi jalka. Tai siis ratsastan nykyään muutenkin ilman satulaa koko ajan, mutta hypätä kai täytyis vähän satulankin kanssa, niin ei sitten kisoissa tuu mitään ylläreitä ;) Pluusi oli tosi kiva ja hyppelin esteitä, kun Juhakin ehti kuvaamaan! Ensin hyppäsin taas pienempiä ja sit lopuksi laitettiin pysty 90cm. Musta siis tuntuu, että Pluusi hyppää melkein paremmin ilman satulaa. Kai mie häiritsen sitä sillo vähemmän...en tiedä!













Sit lähdettiin Inan tallille ajelemaan 5 päivää seisonutta Pääskyä. P oli paskalla tuulella alusta asti. Pukitteli ja potki, kun pesin jalkoja ja tämä sama jatkui kavioiden putsauksessa, joten mulle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin potkaista sitä takaisin kontioilla niin paljon kuin lähti...en ole ylpeä tekosestani, mutta hevonen kyllä lopetti uhittelun. Itse ajolenkki meni tosi hyvin, vaikka unohdin laittaa korvat kiinni! Ihmettelin, kun P oli niin säpäkkänä. Hirvenmetsästäjät päivystivät kivääreineen niissä hitsin torneissa, mutta onneksi Pääsky on niin järkevä. Autoja tuli ja meni, mutta P ei välittänyt. Tehtiin 8 kilsan lenkki, koska P oli niin innokas. Hölkättiin suurin osa matkasta :) Olipas kivaa kertakaikkiaan!!!







Illalla oli mukavat Ässä-teamin pikkujoulut Mikalla ja Johannalla. Hauskaa oli, kiitos niistä kaikille! :)

Sunnuntaina Pääsky olikin sitten aivan eri hevonen käytökseltään ja kaikki sujui hyvin. Vedettiin Juhan kanssa kentälle huomionauhat niinku aidaksi ja irtojuoksutettiin Pääskyä. Se veteli innoissaan pierupukkilaukkaa ja näytti nauttivan liikkumisesta, hih!

Maanantaina menin satulan kanssa koulua kentällä ja Pluusi kävi aika kierroksilla. Lopuksi menin vielä ottamaan yhdet laukat pellolle ja Pluusi meni poikittain pupuloikkaa niinku Woody konsanaan. Se heitti mulle PU-KIN! Whaaaat? Ei oo koskaan ennen pukittanut. Kyllä mua huvitti. Oli aika virkistävä kokemus!

Tänään keskiviikkona sama juttu kuin maanantaina. Hirveet kierrokset ja pupuloikat. Sit pää alas ja pukki. Muuten ihan hauskaa, mutta mulla ei ollut satulaa, joten tuli suht kiire kiskoa ponin pää ylös :) Hauskaa oli taas. Vetelin aika railakkaan laukkamaaston, koska nyt on niin kuraista, että hevoset ei liiku tarhoissa lainkaan. Niillä on siis hullun lailla virtaa liikutettaessa. Seuraavaksi ratsastamaan varmaan vasta viikonloppuna. Huomenna Teivoon Pääskyn kanssa, jos on järki keli :) Tää pimeys ahdistaa...ja jäljellä on vielä melkoisen pitkään samanlaista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti