"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ratsailla pitkästä aikaa, IHANAA!

2,5 viikkoa ratsastustaukoa ja jo vain meinas kyl pää moikata! Tänään pääsin Pluusin kanssa sekä maastoilemaan että hyppelemään esteitä. Ihan huippufiilis! Pluusi on kyl niiiiin ihanainen heppuli :) Mentiin ekaks Saiman ja Norpan kanssa kävelylenkille, kun Norpalla on vähän jalka pipinä. Sit kävin vielä yksin laukkaamassa tiellä, kun siihen oli ajettu uutta hiekkaa. Ihanan pehmeä pohja. Sitten menin kentälle hyppimään paria rakentamaani estettä. Menin ilman satulaa, kun eihän tota mun jalkaa vielä uskalla jalustimeen laittaa. Nyt se sai roikkua puolihuolimattomasti eikä tarvinnut ottaa sille painoa.

Pluusi kävi suht kuumana, mutta se ei enää nykyisin lähde torspoamaan niin kuin ennen. Se on koko ajan läsnä, vaikka meneekin reippaasti. Hyppäsin lainetta ja pystyä. Pluusi oli normaali oma itsensä eikä kattellu mitään. Pystyä nostettiin muutaman kerran ja lopuks se olikin 95cm, kun mittasin. Tais olla meitsin korkeusennätys ilman satulaa :) :) :) Pluusin kanssa ei oo sillai eroa hyppääkö satulan kanssa vai ilman. Samalta tuntuu ja mulla on varmaan tasapaino kehittynyt, kun menen niin paljon ilman satulaa. Aion mennä jatkossakin, koska Pluusin selkä on niin hyvä istua. Tuli kyllä tosi hyvä mieli, kun pääsi ratsastamaan ja näki ihmisiä. Oon kökkinyt nyt niin paljon kotona...Lauantaina sitten Ässien pikkujoulut, jee!

Huomenna menen Teivon harjoitusraveihin ajamaan kilpaa Hukarin Hannan Millalla eli pääsen lämpösen ohjaksiin, WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lucky Camilla on siis tämä kyseinen tamma :) Jännittää juu, mutta onneksi auton takaa lähdetään ja onneksi on vaan harjoitusravit :) Huomenna siis lisää tekstiä tiedossa.

1 kommentti:

  1. Heh! just kirjotin vähän samanlaisen postauksen siitä, miten mullaki meinas ruveta pää flippaamaan kun en ollut ratsastanut. En ees ite tajunnu mistä se ahdistus johtui, luulin että eräistä muista asioista ;D Olikin vaan ratsastamattomuutta :D

    Tsemppiä raveihin!

    Ja lauantaina sitte, WWUUHUUU!

    VastaaPoista