"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

tiistai 26. helmikuuta 2013

Mukava heppailu-weekend

Lauantaina käytiin Ilonan kanssa piiiitkä maasto piiiitkästä aikaa. Matkaa kertyi 26,5km ja aikaa kului 2h 40 minuuttia. Keskinopeus oli tasan 10km/h ja huippunopeus 47km/h. Pluusi on melko vauhdikas suokki ja kunto sillä ei lopu kesken. Se siis teputteli ihan hamaan loppuun asti ja koko matkan sai enemmän ja vähemmän pidätellä :) Tosi kiva lenkki, vaikka olikin pakollisia käyntipätkiä esim. Peroontie, joka muuten on parasta "päästelypätkää". Pluusilla alkaa olla kunto kohdillaan, koska ravi maistuu paremmin, eikä laukka nouse niin helposti. Mentiin taas aika railakasta ravia :) :) :)

Peroontie

Ilona ja Veksi

Sunnuntaina Ilona-serkku perheineen tuli Ihamuotilaan katsomaan Pääskyä ja mie talutin Lumiaa ja Mari-Nellaa Martta-ponilla. Oli tosi kiva päivä tämäkin. Pääskyllä vaan tuntuu olevan hiukan uhma. Sen silmistä näkee heti, kun on muuli-päivä...ja tänään oli!

Mari-Nella rakkaani on nyt tosissaan alkanut ymmärtää heposista. Se harjailee Marttaa ihan fiiliksissä ja halusi lähteä ratsain pidemmälle pihasta. Vaati oikein, hih! Ihanaa, jos/kun siitä tulee reipas heppatyttö.


Lumia selässä...

...ja Mari-Nella




1 kommentti:

  1. Mari-Nellalla on niin söötti nykerönenä!! :) Ja ihana kypärä!

    VastaaPoista