"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

maanantai 18. helmikuuta 2013

Perhemaastoilut jäällä ja vähän muutakin

Sunnuntaina käytiin Juhan kanssa ensin Ihamuotilassa hoitelemassa Pääskyä ja sit vielä Sepon tallilla ratsastamassa. Juha talutti Tähteä edellä ja mie Pääskyä perässä. Kolmisen kiekkaa kierrettiin radalla. Pääsky jumitteli välillä, mutta oli selkeästi parempi nyt toisen kanssa kuin yksin. Pihattoon sitä oli vaikea saada takaisin. Se jumittaa ovelle eikä halua mennä takaisin. Kiusaakohan ne sitä siellä? Tai sit siitä on vaan kiva touhuta ihmisen kanssa. Tiedä häntä!

Mentiin Juhan kanssa jäälle ratsastamaan. 10 kilsan lenkki mentiin ja keskinopeudeksi tuli 9,5km/h. Anson kanssa ei kyllä yhtään enempää voi revitellä. Mulla oli ratsuna tällä kertaa Simo. Menin pelkkää ravia, kun se on niin mukavaa. Simostakin kummiskin irtoaa. Ei ihan niitä nopeuksia kuin Woodyn kanssa, mutta kummiskin. Oli tosi kivaa, kun ei tuullut eikä ollut kylmä :) Ihan hyvin Ansokin jaksoi, kun käveltiin usein ja mentiin vain tunnin lenkki.

Viime viikko oli tosi heppatäyteinen, joten tällä viikolla otan mieluusti vähän rennommin. En taida ottaa mitään muita ratsastettavia kuin Pluusin. Tiistaina Teivoon kannustamaan Pluusia, joka juoksee autolähdössä pitkästä aikaa. Viikonloppuna taas Pääskyilemään :)

Ai niin...ostin valkoiset ajohousut. Sellaiset vedenpitävät. Huomenna ostan Hevarista ajokypärän. Turvaliiviä ei tarvitsekaan ostaa, koska mun liivin CE-merkintä on sama kuin Hippoksen sivuilla eli käy siis myös ajoon, jeee! Säästyipähän rahaa siinäkin. Nyt tartten enää ajotakin...niin...ja sen KORTIN :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti