"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Hiitillä Teivossa ja vähän muutakin...

Ihana ilma ja hyvä fiilis! Oltiin Teivossa hiitillä Saulin ja Jonnan kanssa. Nii ja heppoina Pluusi ja Hevi Pulu. Hevi on nyt Saulilla kotona ja oli siis elämänsä ekaa kertaa tänään radalla. 7-vuotiaaksi ehti tämä tammukka ennen kuin näki radan ekan kerran...ja mitä sanoi Hevi? EI MITÄÄN! Tassutteli menemään niin kuin vanha tekijä ja otti heti Pluusista kaverin itselleen :) Saul sai ajella löysillä naruilla, ei ollut pollella kiire mihinkään. Fiksu tamma siis tämäkin. Hirnui välillä Pluusille, joka meinasi ottaa liikaa vauhtia. Ilme oli ihan suoraan: "Älä jätä!" Hassu!

Mentiin muutama kierros hölkkää yhdessä ja sitten vedettiin Pluusin kanssa omavauhtinen hiitti Hevin jolkotellessa toiseen suuntaan. Pluusi tuntui hyvältä, joskin kyseli saako kääntyä Hevin perään sen tullessa vastaan. "Et saa" sanoin minä ja meno jatkui. Loppusuoralla Pluusi ei ihan antanut kaikkeansa, mutta en uskaltanut pyytää laukan pelossa. Yksi laukka riittäköön tälle päivälle. Olin Pluusiin tyytyväinen ja olipas pirun mukavaa kärrytellä pitkästä aikaa. Voi kun se pääsisi ensi tiistaina mukaan Teivoon. Saisin ajaa autolähdön :) :) :)

Kaikki meni tosi hyvin, vaikka Heviä me vähän alkuun jännitettiin...suomenhevonen on suomenhevonen :) Pääsky oli päässyt Estellen kanssa yötarhailemaan ja sieltä se tulla humputti aidan viereen kun mentiin ohi. Huomenna se saa kärryt peräänsä, jee!

Kuvia hiitiltä...

Ensin Pluusi...

Ja sitten Hevi Pulu

Ja taas Pluusi...








Pääsky ja Estelle, kaksi mustaa

Pääsky-söpöliini <3

Kylmää ja lämmintä verta vierekkäin sulassa sovussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti