"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

lauantai 28. syyskuuta 2013

Pääskyn rattailla sekä juoksuharjoitukset

Kaks viikkoa melkein vierähti huomaamatta etten ollut varsaa käynyt lainkaan katsomassa...No eilen sit kävin ja Seppohan pyysi mut kyytiin! Jolkoteltiin mukavaa hölkkää 4-5 kiekkaa radalla. Pääsky ei tehnyt mitään ylimääräistä vaan hölkkäsi reippaasti eteenpäin. Seppo sanoi, että se on ennemminkin reipas kuin laiska. Huh, olipas kiva kuulla. Luulen, että pääsen kohta itte ajelemaan sitä :) Oli aikas hulppea tunne istua OMAN "ravihevosen" kärryillä radalla. En oo ennen päässyt kokemaan!

Pääsky on taas kasvanut ja mustunut. Näytti tänään auringossa kiiltävän mustalta, siis melkein piki. Taluttelin vartin verran ja harjoiteltiin ravaamista talutuksessa näyttelypaikalla. Hyvin sujui. Reipas se on ja hyvä että perässä pysyin, hih! Sillä on taas uusi tarhakaveri, koska entinen lopetettiin jonkun synnynnäisen kurkkuvian takia...kurjaa. Hyvin olivat ystävystyneet nämäkin. Siellä ne seistä pönöttivät kiinni toisissaan, kun haettiin tarhasta. Ai niin, Pääsky on saanut kengät etujalkoihin ja kohta kuulemma taaksekin etteivät kulu liikaa. Hyvin oli sujunut tämäkin. Onneksi niitä jalkoja on nosteltu ja vuoltukin jo keväällä!











Tää oli siis vinkkinä, jos on huono näkö ja vaikee kattoo kelloa radalla. Kellottaa kannattaa niin, ettei tartte tihrustaa eli nappaa seinäkello matkaan, kun lähdet radalle. Näkyy meinaa naapurikuskillekin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti