"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pääskylle tänään talvipopot ja pian päästään ajelemaan

Pluusi on nyt liikkunut napakasti jo viikon verran. Eilen mentiin ensin reipas laukkalenkki Antaverkassa lämmittelyksi ja sen jälkeen kentällä vähän puomeja ja esteitä. Olipas vaikea mennä kentällä vajaan parin kuukauden tauon jälkeen. Pluusi on selkeesti ottanut hiukan takapakkia taivutusten ja suoraankulkemisen saralla, mutta arvasin kyllä niin käyvän. Hyppäsin pientä estettä pari kertaa, mutta pohja tuntui kovalta, joten tyydyin ravipuomeihin. Virtaa tuntuu riittävän ja aika kovin sain taas maastossa ottaa kiinni. Lauantaina olis tarkoitus mennä Teivoon hiitille. Ensi viikolla ilmoitan Pluusin Poriin 3.1.2014 starttiin. Toivottavasti pääsee mukaan :)

Pääsky sai tänään talvikengät tilsakumeineen. Se on nyt huilaillut kuukauden päivät kesäkenkinensä ja viikonloppuna ajetaan. Vietiin Pääsky Kuusisten tallille kengitykseen ja kaikki sujui mallikkaasti. Paremmin kuin odotin siis. Pääsky söi alkuun päiväheiniä samalla kun kengitettiin eikä edes huomannut koko kengitystä, hih! Lopussa seisoi vain pää nuokuksissa silmät puoliummessa. Se on hauska, kun se on niin järkevä, kunnes.....No mutta tänään ei tapahtunut mitään. Se toimi taas kuin vanha kaakki! Eiköhän niitä tapahtumiakin taas saada ;)

Otin kuvan meidän uusista kilpakärryistä, jotka on nyt enää ajoa vailla. Hyväkuntoiset ja ihan ok myös ulkonäöltään. Ja sikahalvat! Hevarin käytetyt Multi Masterit potkuraudalla. Saa Pääsky sit lasauttaa ilman että kuskilta henki lähtee...Pluusihan ei mitään potkurautoja tarttis, mutta toivotaan ettei niistä haittaakaan ole ajaessa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti