"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Ajoharjoituksia ja varsan kavioiden vuolemista

Maanantaina eli eilen oli taas ajoharjoitukset Teivossa. Oli taas tosi hauskaa muuten, paitsi että jätin Pluusilta sekin pois mukavuus-syistä...no juu, en jätä toista kertaa. Hyppeli laukalle vähän väliä ja painoi ohjille niin paljon, etten oikeasti meinannut jaksaa pidellä sitä. Se ei saa tarpeeksi tukea juoksuun ilman sekkiä, joten ensi kerralla otan taas mukaan. Ihan turha laukkuuttaa vaan sen takia. Ei ole kivaa kummallekaan. Sekin kanssa se on muutenkin mukavampi ajaa. On jotenkin suorempi ja pysyy paremmin näpeissä.

Pluusi volttasi tosi hyvin ja ravasikin hyviä pätkiä laukkoja lukuunottamatta. Mulle ei taaskaan sanottu kertaakaan mitään volttipaikasta eli osasin siis, jeeee! Melkein kaikki osasivat jo paremmin. Hevoset toimi hyvin paitsi se, joka pääsi katoksilla irti ja veti kärryt metsään tuhannen pil.... päreeksi. En muista tytön nimeä, mutta lämpönen sillä oli. Onneksi mitään pahempaa ei sattunut. Kärryt tosiaan melko hurjan näköiset (kuva alhaalla).

Melkein kaksi tuntia me taas pyörittiin ja ajettiin, joten kyllä käsissä tuntuu :)

Tänään Himasen Harri kävi vuolemassa Pääskyn kaviot. Varsa yllätti mut positiivisesti seisoessaan ihan hiljaa ilman ongelmia. On siis harjoittelu tuottanut tulosta!!! Pidin riimusta kiinni ja rapsuttelin, muuta ei tarvittu. Harri sanoi että "Olet sinä hyvin sen opettanut, eipä tämä paremmin olisi voinut mennä". Tuntuipa hyvältä, kun kengittäjä kehui. Lauantaina siis näyttelyyn. Katsotaan toimivuutta sitten siellä. Toinen kopituskertakin oli naurettavan helppo, kun P vaan käveli mun perässä koppiin. Ei se ainakaan mikään tyhmä ole, kun kerrasta senkin oppi. Fiksu varsa, kerta kaikkiaan! Äiti voi olla ylpeä :)

Sen pidemmittä puheitta näihin kuviin ja tunnelmiin...Tällä kertaa Juha otti videota ajosta, joten ne tulee sit joskus.



Pluusi, Poika ja Amiro

Tässä nää Annikan kärryt, hui!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti