"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Valmis...yksi, kaksi, aja!!!

Onpahan ollut taas tapahtumarikas viikko ja viikonloppu. Pluusin kanssa torspoiltu maastossa ja esteillä sekä Taikan kanssa perjantaina melkoisen varsamaista menoa routamonttuja väistellen. Lauantaina tosiaan hyppäsin Pluusilla kentällä. Mentiin laukassa monta estettä putkeen ratana. Se on kehittynyt tosi paljon :) Sunnuntaina Juvelan tytär, Anni ratsasti Pluusilla ja mä vielä lopuksi hyppäsin pari estettä "näytösluonteisesti", että Saulkin näkee. Sunnuntaina harjoiteltiin Pääskyn kanssa kopitusta. 20min-puoli tuntia kesti tämä hauskuus, joka aloitettiin "Vepsäilemällä" ja lopetettiin "ei niin Vepsämäisesti" (Nostettiin varsa liinoilla koppiin). No mutta...lopputulos on tärkein!!!

Maanantaina eli tänään olin taas Teivossa kurssilla. Ekaks teoriaa vajaat pari tuntia Niemisen Tonin ja Malmbergin Ninan johdolla. Sen jälkeen volttausharjoituksia ilman hevosta. Olipas kiva teoriaosuus, kun Nina kertoi montesta ja Toni omia ajokokemuksiaan. Lisäksi katteltiin videoita erilaisista lähdöistä. Volttausharjoitukset alkoivat jo vähän kyllästyttää, vaikka ei se vielä helpolta tunnu todellakaan. Onneksi keskiviikkona on hevoset mukana! Vaikka kyllä vähän jännittää, kun eihän se volttaus ole keneltäkään ihan putkeen mennyt (paitsi Sulinin Annalta, joka on poniohjastaja). Noooooh...jospa kaikki skarppaa sitten keskiviikkona, kun on tosi kyseessä. Itselle vaikeimmat ovat juoksuradat 6 ja 7. Etuvoltti on lällyn helppo, takavoltti suht ok. Ehkä tämä tästä selkiytyy jossain vaiheessa. Tänään Pekka ei sanonut kuin kerran, että "eihän tästä tule yhtään mitään".

Juha ja Mama olivat kattelemassa ja kuvaamassa, jee!





Teivossa on hauskaa!

Huomenna on Pluusin startti Teivossa, joten siellähän se ilta taas vierähtää...ja seuraavakin ilta ajoharjoituksissa...Mustahan on tullut ihan ravinainen :) :) :)

2 kommenttia:

  1. Ravipuoli imaisee kyllä äkkiä mukaansa, eikä vähiten siks, että siltä puolelta tuntuu löytyvän kyllä ohjelmaa ihan joka illalle :D

    VastaaPoista
  2. No juu, KYLLÄ! Hauskaa hommaa ja mukavia ihmisiä...kukapa niitä ei elämäänsä kaipaisi?!

    VastaaPoista