"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ihan huikeat ekat ajoharjoitukset :)

Tänään oli nyt sitten ekat oikeat ajoharjoitukset heppojen kanssa. Aivan uskomatonta, miten helpolta se tuntui. Kaikki kävi ihan päinvastoin kuin olin kuvitellut...siis positiivisessa mielessä. Kukaan hevosista ei sählännyt ja kuskitkin olivat suunnilleen kartalla. Yhtään vaaratilannetta ei siis syntynyt. Voltattiin niin, että kaikki olivat suunnilleen kaikilla lähtöpaikoilla vuorotellen. Ne radat, mitkä musta tuntuivat vaikeimmilta aiemmin, menivätkin ihan nappiin nyt hevosten kanssa. Hevosen kanssa on niin paljon helpompaa ottaa kiinni, jos on myöhässä tai vastaavasti hidastus onnistui myös täydellisesti.

Vedin Pluusilla kunnon hiitin alle lämmittelyksi, ettei painaisi sitten harjoituksissa. Eikä painanut. Hyvin se kuitenkin jaksoi, vaikka oli tiistaina startissakin. 2 tuntia temmellettiin radalla eli melkoinen treeni hevosille! Kaikki eivät meinanneet jaksaa, kun mukana on tietysti myös ei-starttikuntoisia hevosia. Joku sai "sakon" liian hitaasta voltin vetämisestä juuri siitä syystä ettei polle oikein jaksanut enää mennä. Aika monta kertaa otettiin uudestaan ja joka kerta lähdettiin lujaa. Pluusi on oikeesti ihan automaatti!!! Oli ihan sairaan siistiä kokonaisuudessaan :) :) :) Esittely musiikin tahdissa ja kaikki käskyt tulivat oikeista kaiuttimista.

Pluusilla oli kuulemma eilen ollut oikea etunen inasen lämmin ja paksu nilkasta. Olin siis tietysti aivan paniikissa aamulla tallille mennessä. Siis jos nyt täytyis alkaa hommata kaakkia illan harjoituksiin jostain muualta...KÄÄK! Helpotuksekseni jalka oli ok, mutta mielikuvitusta käyttämällä oikeassa etusessa saattoi olla ihan vähän lämpöä, vai oliko kuitenkaan. No mutta oli tai ei, niin illalla jalkoja pestessä syy kuitenkin selvisi. Sillä on vuohisessa siellä alhaalla tosi hurja ventti, siis on astunut takasella etusen päälle. Varmaan hokkikengällä viikonloppuna. Pesin hyvin ja laitoin haavasprayta. Toivotaan että riittää, eikä tule mitään kummempaa. En pessyt ponia tänään, kun eilen pesin eikä se tänään ollut edes niin hikinen, kun oli auringossa jo kuivunut.

Aivan huikea fiilis ja huikea laji!!!! Tässä lajissa on menemisen meininkiä enemmän kuin missään muussa heppojen kanssa. Tässä ollaan koko ajan isossa porukassa ja tosi lähekkäin, mikä tekee siitä tosi jännää...

Juha sai mukavia kuvia, kiitos niistä :)



Pluusi näyttää tosi hyvältä kesäkarvassansa, ihana lihaksikas juoksija!

Minä ja Hanna saadaan uudet numerot


Tässä sitä mennään ringissä...




No ehkä me tosiaan hieman myöhästyttiin...



Esittelyyn :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti