"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

maanantai 3. syyskuuta 2012

Ekat kisat ja muuta torspoilua (vuosi 2008)

Tosiaan helmikuussa 2008 muutettiin Sepon tallille Ylöjärvelle, jossa asutaan edelleen ja pois ei lähdetä kulumallakaan! Uskaltauduin jo maaliskuussa ekoihin estekisoihin Vahannan ratsastuskoululle ja voitin heti molemmat luokat. Olin ku pikkutyttö ruusukkeineni. Toki tunnelmaa hiukan latisti vastaanotto kisoissa, mutta hepo oli ylittänyt itsensä :)

Kyseisenä vuonna käytiin Woodyn kanssa kymmenet estekisat ja voitettiin/sijoituttiin melkein kaikissa. Poni teki aina hyvää työtä, vaikka satulan päällä oli jännitystä ja puristusta. Oltiin kisoissa Vahannassa, Joenmaalla, Hämeenkyrössä, Pirkkalassa ja Valkeakoskella. W yllätti mut positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Hieno heppa!!! Yritin hypellä kotona treenimielessä, mutta edelleenkään meillä ei ollut valmentajaa, vaan turattiin kaksin. W oppi laukkaamaan jollakin tavalla ja vauhdista tuli järkevä. Se tajusi, ettei laukka ole pahasta ja kiellettyä vaan hauskaa ja sitä toi täti nyt vaan haluaa!!!

Woody pyöristyi mukavasti Sepon hyvillä pöperöillä ja sai kivasti lihasta. Saatiin uusi satula, joka oli nyt sitten sopiva. Hevonen muuttui kovasti tämän jälkeen.

 Joenmaalla kisoissa. Huomatkaa "siisti" kisapukeutuminen. Heijastinliivi, siis WHAAAAT?

 Lehtiön ratsutallilla kisoissa. Nyt jo kisavermeissä :)

 Vahannan kisoissa kevät 2008.

Pirkkalassa kisoissa heinäkuu 2008.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti