"Ravi on kuin pääskysen lentoa...kevyttä, nopeaa, iloista, rentoa"

maanantai 3. syyskuuta 2012

Alkukesä 2012 lyhyesti

Ollaan Woodyn kaa vähän reenailtu ilman varusteita menoa ja yllättävän hyvin se sujuu. Viimeksi meillä ei ollut mitään rensseleitä, paisi mulla jalustinhihna, joka oli W:n kaulan ympäri. W toimii ajatuksen ja vatsalihasten turvin. Se on hurjan leppoisa ilman varusteita. Ei sählää tms.

WUUUUHUUUU!!

Kesäkuun 2. päivä startattiin meidän ekoissa matkaratsastuskisoissa Ypäjällä. Mukana oli siis Kirsi Elvillä ja tietty kattava huoltojoukko. Ilma oli kurja, mutta mieli sitäkin parempi, kun sateessa talutettiin hepat eläinlääkärin tarkastukseen. Jännitti ihan älyttömästi ja koin järkytyksen kuullessani, että hevoseni sydän jättää lyöntejä väliin...SIIS MITÄ??? Tämä ei kuulemma lainkaan haittaa ja joillakin vaan menee näin, mut silti... No...päästiin molemmat Kirsin kanssa matkaan ja maastot oli ihanat, ihanat ja ihanat :) Lopussa ylitettiin Ypäjän Riviera-vesieste. Woody meni veteen yllättävän sopuisasti. Meidän mukana koko reissun oli mukava lakimies Veera hevosellaan Cast Casablanca, 20 vee lämppäri.

Jälkitarkastus ei ollutkaan sitten enää niin simppeli, kun hevoset ehti kangistua kylmän ilman ja liiallisen odotuksen takia. Elvi ei päässyt läpi ja Woody pääsi hädin tuskin. Se aristi selkää tosi paljon, kun lääkäri paineli. Menin palkintojen jakoon ja sain hienon ruusukkeen, kunniakirjan ja jotain tavarapalkintoja. Hyvä fiilis kommelluksista huolimatta. Hauska laji :)


Ypäjän Riviera

Kesäkuussa olin paljon ittekseni tallilla, kun Kirsi oli reissussa ja Johanna.V mökillään. Meillä oli taas Woodyn kanssa estekisat. Tällä kertaa Osaran tallilla Hämeenkyrössä. Siellä mentiin 60 luokka, ku seuraava oli 80, enkä vieläkään uskaltanut siihen noiden koipien takia. Paikka oli ihan mieletön, suuren urheilujuhlan tuntua...+ ihana yllätys, kun Mika ja Johanna tuli kannustamaan ja kuvaamaan :) Woody teki hyvän ja tasaisen, puhtaan radan, josta sijoitus 6/30. Jee! Taas tultiin ruusukkeen kanssa kotio.



Sijoitus 6. Tais olla niin, että 8 ratsukkoa sijoittui.

Juhannuksena rykäistiin Woodyn kanssa taas Mäkkylään. Tällä kertaa ylhäisessä yksinäisyydessä. Sukulaiset olivat katsomassa äidin ja Sepon kanssa. Juha otti kuvia. Rata oli huonossa kunnossa, heinä niin pitkää ettei esteitä edes näkynyt...Yritettiin tuuppia jotain.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti